Feyenoord'dan Gaoussou Diarra için 3.5 milyon euro!
Hollanda ekibi Feyenoord, Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor forması giyen genç yetenek Gaoussou Diarra için transferdeki ısrarını sürdürüyor. Hollanda basınında yer alan haberlere göre, Feyenoord, 22 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu için İstanbulspor'a 3.5 milyon Euro'luk resmi bir teklif sundu.

1908nl'de yer alan habere göre, Feyenoord, İstanbulspor başkanının bu teklife yeşil ışık yakması halinde transferi hızla tamamlamaya hazır durumda.
OYUNCU TARAFI TAMAM
Feyenoord'un, Diarra ile kişisel şartlarda anlaşma sağladığı ve İstanbulspor'un da transferi onaylaması durumunda genç futbolcunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.
EN PAHALI TRANSFER OLACAK
Gaoussou Diarra'nın 3.5 milyon Euro'luk bir bedelle transfer olması durumunda, sarı-siyahlı takımın tarihindeki en pahalı satışı olarak kayıtlara geçecek.
DIARRA'NIN GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI
Geride kalan sezonda İstanbulspor formasıyla toplam 37 maçta görev alan Gaoussou Diarra, orta sahadaki etkili performansının yanı sıra 16 gol atıp 2 de asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.
