Panzerlerden 10 numara açılış! Bayern Münih - Auckland City: 10-0 | MAÇ SONUCU
FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Auckland City ile karşılaşan Bayern Münih, sahadan 10-0 galip ayrıldı. Mücadelede gollerden birini Galatasaray'ın transfer listesindeki Sacha Boey kaydetti.
Bayern Münih, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Auckland City'i 10-0 yendi.
Jamal Musiala hat-trick yaptı (AFP)
Karşılaşmanın ilk yarısı 6-0 sına erdi. Kingsley Coman ile başlayan gol perdesinde Sacha Boey, Michael Olise ve Thomas Müller ağları sarstı. İkinci yarıda ise Jamal Musiala hat-trick yaparak maça damga vurmayı başardı. Son sözü ise Thomas Müller söyledi.
Jamal Musiala'nın gol sevinci (AFP)
Alman ekibi bir sonraki maçında Boca Juniors ile karşılaşıp grup aşamasını Benfica ile tamamlayacak.
Sacha Boey (AP)
SACHA BOEY DAMGASI
Galatasaray'ın transfer listesindeki Sacha Boey, kulübü Bayern Münih ile birlikte Amerika'da düzenlenen FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda mücadele ediyor.
Sacha Boey'in gol sevinci (AP)
Fransız sağ bek, takımının organizasyondaki açılış maçında sahneye çıkmayı başardı. Cincinati'de Auckland City ile karşı karşıya gelen Bayvera temsilcisi, ilk yarıyı 6-0 önde kapattı. Gollerden birini 18. dakikada Sacha Boey kaydetti.
Sarı kırmızılı ekibin taraftarları, sosyal medyada eski yıldızları hakkında çok sayıda yorum yazdı.