İlkay Gündoğan İstanbul'da!

Galatasaray yönetimi, Leroy Sane'nin ardından yapılacak takviyeler için girişimlerine devam ediyor. Orta sahasını güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar, İlkay Gündoğan ile temaslarını sürdürüyor. Yıldız futbolcunun İstanbul'dan paylaşım yapması da taraftarları heyecanlandırdı.

Giriş Tarihi:
İlkay Gündoğan İstanbul'da!

Galatasaray, sezonun ilk transferini Leroy Sane'yi renklerine bağlayarak yaptı. Bu transferin yankıları sürerken, yapılacak diğer takviyeler için de girişimler devam ediyor.

Sarı kırmızılıların güçlendirmeyi düşündüğü bölgelerden biri orta alan. Yönetim, transfer listesinin ilk sırasında yer alan İlkay Gündoğan için tüm şartlarını zorluyor.

34 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında. Sarı kırmızılı kulüp, bu transferi oyuncuya yıllık 4 ila 5 milyon avro garanti maaş vererek bitirmeyi hedefliyor.
Anlaşma tamamlanırsa, yıldız futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.

AİLESİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Futbolu Galatasaray'da bırakmak istediği öğrenilen İlkay'ın, Türkiye'ye transferi için ailesini ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. Suudi ekiplerinin ilgisine rağmen, tecrübeli oyuncunun önceliğinin Galatasaray olduğu belirtildi.

İşte o paylaşım...

EŞİNİN PAYLAŞIMI HEYECANLANDIRDI

Öte yandan İlkay Gündoğan'ın eşi, sosyal medya hesabından İstanbul'da olduklarını paylaştı. Bu paylaşım, sarı-kırmızılı taraftarları fazlasıyla heyecanlandırdı.

İstanbul'da olan İlkay Gündoğan, Manchester City'nin Kulüpler Dünya Kupası kadrosunda yer almıştı. City kafilesi, bugün Miami'ye uçuş yaptı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler