Alvaro Morata İspanya'yı yaktı

Uluslar Ligi'nde şampiyon, İspanya'yı penaltılarla yenen Portekiz oldu. İkinci kez bu kupayı müzesine götüren Cristiano Ronaldo ve arkadaşları büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşmaya damga vuran an ise Alvaro Morata'nın kaçırdığı penaltı oldu.

Giriş Tarihi:
Alvaro Morata İspanya'yı yaktı

Portekiz, Uluslar Ligi finalinde İspanya'yı normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta penaltılarla yenerek ikinci kez kupanın sahibi oldu.

Mücadelede Portekiz kullandığı beş penaltıyı gole çevirirken İspanyollar ise 4'te kaldı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Alvaro Morata (AFP)Alvaro Morata (AFP)

Kullanılan atışlarda kaçıran tek isim Galatasaray forması giyen Alvaro Morata oldu.

Deneyimli forvet, sezon içinde sarı kırmızılılara sağladığı katkıyı ülkesi için ortaya koyamadı ve büyük üzüntü yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.