Barreiro kapışması: Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu için harekete geçti

Leandro Barreiro’nun menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Fenerbahçe Sporif Direktörü Mario Branco oyununun şartlarını masaya yatırdı.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2024, 07:01 Güncelleme 17 Nisan 2024, 07:02
Barreiro kapışması: Fenerbahçe, Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe önümüzdeki sezon kadrosuna kaliteli bir orta saha oyuncusu eklemek için çalışmalara başladı. Sarı- Lacivertliler, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Leandro Barreiro için harekete geçti. Fenerbahçe, Alman Ligi ekiplerinden Mainz'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha için ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

Sportif Direktör Marco Branco'nun Lüksemburglu yıldız futbolcunun menajeri ile bir araya geldiği ve oyuncunun şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. 2018 yılından beri Alman kulübünde forma giyen Barreiro'nun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu sezon 28 resmi maçta forma giyen genç yetenek, 2 gol atma başarısı gösterdi.



2018 yılında 200 bin Euro piyasa değeri olan Barreiro'nun şu anki piyasa değeri ise 14 milyon Euro. 56 kez Lüksemburg Milli Takımı forması giyen merkez orta saha 2 kez fileleri havalandırdı. Fenerbahçe Yönetimi'nin sezon bitmeden Barreiro ile resmi temaslara başlaması bekleniyor. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında oyuncuyla Alman kulüpleri de yakından ilgileniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN