Kartal'da teknik direktör arayışı devam ediyor! Beşiktaş rotasını tekrar Hollandalı Giovanni Van Bronckhorst'a çevirdi

Yabancı teknik direktör için ilk hedefi Terzic olan Siyah-Beyazlılar, Alman hocanın Türkiye’ye soğuk bakması sonrası Santos öncesinde görüştüğü genç teknik adamı yeniden gündemine aldı.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2024, 07:00 Güncelleme 16 Nisan 2024, 07:03
Kartal’da teknik direktör arayışı devam ediyor! Beşiktaş rotasını tekrar Hollandalı Giovanni Van Bronckhorst’a çevirdi

İÇİNDEKİLER

Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına devam ediyor.

Edin Terzic

Yabancı bir teknik adam getirme fikrine sıcak bakan yönetim Borrussia Dortmund'u çalıştıran Alman teknik adam Edin Terzic'i gündemine almıştı.

Giovanni Van Bronckhorst

Ancak gelen son bilgilere göre genç çalıştırıcının Türkiye'de takım çalıştırmaya soğuk baktığı yönünde. Bu nedenden dolayı listesindeki diğer alternatiflere yönelen Siyah-Beyazlı kurmayların Rıza Çalımbay sonrası gündeme gelen ve transferi yardımcısı gelemediği için son anda yatan Hollandalı teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'u tekrar gündemine aldığı öğrenildi.

Giovanni Van Bronckhorst

Son olarak İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı çalıştıran ve Kasım 2022'den bu yana boşta olan 49 yaşındaki hoca ile kısa süre içerisinde resmi görüşmelere başlanacağı da gelen haberler arasında.

Serdar Topraktepe

Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlacayacak olan Beşiktaş yeni sezonda taraftarına şampiyonluk yaşatabilecek bir teknik adamı göreve getirmeyi hedefliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN