Emirhan savaşı kapıda: Torino'nun yıldızı için Galatasaray hamle yapmayı düşünüyor

Galatasaray, bonservisi İtalyan ekibi Torino’da olan ve Başakşehir’de kiralık oynayan Emirhan İlkhan’a göz dikti. Sarı-Kırmızılı kulübün, sezon sonunda genç yıldızı kadroya katabilmek için İtalyan ekibine resmi transfer teklifi yapmayı planladığı belirlendi.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2024, 06:58 Güncelleme 11 Nisan 2024, 06:58
Emirhan savaşı kapıda: Torino’nun yıldızı için Galatasaray hamle yapmayı düşünüyor

İÇİNDEKİLER

Başakşehir'de sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek genç yıldız Emirhan İlkhan ile ilgili dikkati çeken gelişmeler yaşanıyor.

ASLAN DA HAMLEYE HAZIR
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın, Başakşehir'deki formuyla dikkatleri üstüne çeken Emirhan İlkhan'ı gelecek sezon kadrosuna katmayı düşündüğü ve sezon sonunda hamle yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da Torino ile sezon sonunda temas kuracağı ve transfer için nabız yoklayacağı öğrenildi. 2022'de 4.5 milyon Euro karşılığında İtalyan ekibi Torino'nun yolunu turan Emirhan'a şu anda 3 milyon Euro değer biçiliyor.

4 GOL KATKISI SAĞLADI
Emirhan İlkhan, bu sezon Başakşehir ekibiyle 29 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 2 gol attı ve 2 de asist katkısı sunmayı bildi. İstanbul ekibiyle kontratı sezon sonunda bitecek 1.75 boyundaki futbolcunun, Torino ile de 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Sampdoria'da da kiralık görev alan İlkhan'ın da kariyerine yeniden Türkiye'nin büyük bir kulübünde devam etme isteği olduğu belirtiliyor. G.Saray'ın da devreye girmesiyle transfer rekabeti yaşanacak. Kariyerinde 87 maçı bulunan Emirhan İlkhan, 16 gol ve 8 asist de üretti.



SEZON SONU GÖRÜŞECEK
Genç yıldız Emirhan İlkhan ve menajeri sezon sonunda geleceğiyle ilgili olarak önce Torino ekibiyle bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşme, geleceği adına net bir fikir verecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN