"İşimi zorlaştırıyor" Real Madrid'den Arda Güler'e fren

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol basınında gündemden düşmüyor. Manchester City maçı öncesi antrenmanda yaşananları sayfalarına taşıyan İspanyollar, Arda ile Ancelotti arasında geçen diyaloğu manşetlerine taşıdı. İşte o olay ve yapılan yorumlar...

Giriş Tarihi 09 Nisan 2024, 13:05 Güncelleme 09 Nisan 2024, 13:05
İşimi zorlaştırıyor Real Madrid’den Arda Güler’e fren

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, son şampiyon Manchester City'yi konuk edecek. Santiago Bernabeu'daki karşılaşma nefesleri kesecek.



Milli oyuncumuz Arda Güler, eflatun-beyazlıların İngiliz temsilcisiyle oynayacağı ilk maçın kadrosuna alındı.



ANCELOTTI İDMANDA ARDA'YLA KONUŞTU

Milliyet'in Defensa Central'den aktardığı habere göre Manchester City maçı öncesi gerçekleşen idmanda Carlo Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu.



Haberde şu ifadelere yer verildi: "İdmanda bir atakta Luka Modric orta sahayı topla birlikte geçti ve topu Arda'ya aktardı.



Türk orta saha oyuncusu ise sol ayağıyla Joselu'nun istediği gibi gol atması için harika bir asist yaptı. Bu organize hücum, idmanda bulunan herkes tarafından alkışlandı."



'İŞİMİ ZORLAŞTIRIYOR!'

İtalyan teknik adam "Bu çocuklar işimi, kadro yapmamı çok zorlaştırıyor! dedi. İtalyan teknik adamın, yedek kulübesindeki oyuncuları nasıl kullanacağı konusunda hâlâ bazı şüpheleri var."



8 KİLO ALDI

Diario AS'ta geçtiğimiz günlerde yapılan analizde, Arda Güler'in fiziksel gelişimi konuşuldu. Süper solağın 8 kilo aldığı iddia edildi ve bu gelişim takdirle karşılandı.


ARDA'YA FREN

Cadena Ser'de daha önce yer alan haberde ise Arda Güler'in, takımda süre alamadığı için bazı disiplinsiz davranışlarda bulunduğu iddia edildi. Real Madrid yönetiminin, yıldız futbolcuyu bazı davranışlarında frenlemek zorunda kaldığı gelen bilgiler arasında.