Transfer açıklaması az önce geldi! Galatasaray'ın gözbebeğini kaptılar! "Zaha'ya, Tete'ye versinler o parayı..."

Galatasaray'ın transfer sezonu, sarı-kırmızılı taraftarları sürekli ayakta tutan sürprizlerle dolu bir dönem olarak devam ediyor. Takımın performansını doğrudan etkileyecek hamlelerle dolu bu sezon, taraftarların heyecanla takip ettiği bir sürece dönüştü. Özellikle takımın gözbebeği olarak nitelendirilen ve büyük umutlar bağlanan yıldız ismin, beklenmedik bir şekilde Almanya'ya transfer olması, sarı-kırmızılı camiada büyük bir sürpriz olarak karşılandı.

Giriş Tarihi 06 Nisan 2024, 11:44 Güncelleme 06 Nisan 2024, 11:44
Transfer açıklaması az önce geldi! Galatasaray’ın gözbebeğini kaptılar! Zaha’ya, Tete’ye versinler o parayı...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in dev ekiplerinden Galatasaray'da transfer sezonu heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gözbebeği olarak görülen bir oyuncunun transfer süreci futbol dünyasını şaşırtacak bir gelişmeyle sonuçlandı. Herkesin Galatasaray'a gelmesini beklediği yıldız isim, beklenmedik bir kararla Almanya'ya transfer oldu.

BABASINDAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Genç kanat oyuncusunun ismi, bir ara Galatasaray'la anılıyordu. Sosyal medya esabından Galatasaraylı bir taraftarın mesajına cevap veren Dinkçi'nin babası Mehmet Ziya Dinkçi şu ifadelere yer verdi;

"Ben ne yapayım kardeşim? Ayın 1'ine kadar parası yatması lazımdı Werder Bremen'e. Bizim yönetim (Galatasaray) ağırdan davranırsa Alman gelir kapar. Opsiyonu yatırmayı bırak istemediler bile. Zaha'ya Tete'ye versinler o parayı."

Eren için 5 milyon Euro'luk opsiyonu yatıran Freiburg, oyuncuyu önümüzdeki sezondan itibaren kadrosuna kattı. 22 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu, bu sezon Heidenheim'da kiralık olarak oynayarak göz doldurmuş ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Freiburg'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Eren Dinkçi gelecek sezon için Werder Bremen'den Freiburg'a transfer olacak. Transferin detayları hakkında ise kulüp tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bremen doğumlu olan Eren Dinkçi, 18 yaşında Werder Bremen altyapısına katılmıştı. Bundesliga'da 19 yaşında yeşil-beyazlı formayla sahaya çıkan genç yetenek, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu sezon kiralık olarak Heidenheim'da oynayan Eren Dinkçi, 27 maçta 9 gol atarak ve 5 asist yaparak büyük bir çıkış yakalamıştı. Freiburg'un bu genç yeteneği kadrosuna katması, gelecek sezon için heyecanı arttırdı.