Erman Toroğlu İrfan Can Eğribayat'a bomba sözler: Bir yaptın, iki yaptın haddini bil

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. İlk yarıda yaptığı hatanın ardından takımına gol yediren İrfan Can Eğribayat, tepkileri çekmişti. Mücadelenin devre arasında usta isim Erman Toroğlu flaş açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2024, 01:02 Güncelleme 04 Nisan 2024, 01:17
Erman Toroğlu İrfan Can Eğribayat’a bomba sözler: Bir yaptın, iki yaptın haddini bil

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. İlk yarıda yaptığı hatanın ardından takımına gol yediren İrfan Can Eğribayat, tepkileri çekmişti. Mücadelenin devre arasında usta isim Erman Toroğlu bomba ifadeler kullandı.



Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor ile karşılaştı. Teknik Direktör İsmail Kartal, Trabzonspor maçı 11'ine göre Adana ekibi karşısında 5 değişiklik yaptı.



Kartal; kalede Dominik Livakovic yerine İrfan Can Eğribayat'a; savunmada cezalı Bright Osayi-Samuel ile Serdar Aziz'in yerine Mert Müldür ve Jayden Oosterwolde'ye görev verdi. Orta sahada da İsmail Yüksek ve Fred'in yerine Rade Krunic ile Miha Zajc sahada yer aldı.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezası bulunan Bright Osayi-Samuel'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, Fred ve Joshua King kadroda bulunmuyor.



ÇİMLERDE 'ADİL REKABET' YAZISI YER ALDI
Fenerbahçe'de dün Ülker Stadyumu'nda yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nun ardından bugün de müsabaka öncesi çimlere 'Adil Rekabet / Fair Competition' yazılarının yazıldığı görüldü.

Seremonide Maraton Üst tribününde de dev pankart açılırken, 'Sizinle Gurur Duyuyoruz' yazısı yer aldı. Takımı tribünlere çağıran taraftarlar alkışlarla destek verdi.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT, LİGDE 3. KEZ 11'DE
Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor ile oynanan maça 11'de başladı. Son olarak 14 Mart'taki Union Saint-Gilloise mücadelesinde sarı-lacivertlilerin kalesini koruyan İrfan Can, bu sezon 3. kez 11'de yer aldı.

Eğribayat, bu sezon 5'i Süper Lig, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri ve grup aşamasında 7 ve Türkiye Kupası'nda da 3 maçta görev aldı.

HATALI GOL YEDİ
Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor karşılaşmasında büyük bir hataya imza attı.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan İrfan Can, 25. dakikada gelen topta sağ kanattaki Djiku'yu düşündü. İrfan Can'ın bu topu Balotelli'de kaldı. İtalyan futbolcu, topu ağlara gönderdi.

TOROĞLU'DAN SERT SÖZLER!
Devre arasında A Spor ekranlarına çıkan usta isim Erman Toroğlu, İrfan Can Eğribayat hakkında şu ifadelere imza attı:
"Bu kalecinin, bu ukalalığını Göztepe dahil en az 8-10 kez gördüm. Haddini bil, yapma. Bir yaptın, iki yaptın, üç yapma. Ukalalık yapma. Futbol ukalalığı kaldırmaz. Belki de bu golle Fenerbahçe şampiyonluktan olabilir. İkinci yarıda ne olacağı belli değil."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN