İspanyollardan şoke eden iddia: Ancelotti ile Arda Güler tartıştı! "Sakin ol"

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklarla boğuştuğu sezonda istediği forma süresinden uzak kaldı. Milli futbolcu son oynanan ve 2-0 kazanılan maçta yine süre almazken İspanyol basını maçın ardından Arda'nın Ancelotti ile tartıştığını yazdı. İşte o haber ve detaylar...

Giriş Tarihi 02 Nisan 2024, 11:09 Güncelleme 02 Nisan 2024, 11:09
İspanyollardan şoke eden iddia: Ancelotti ile Arda Güler tartıştı! Sakin ol

İÇİNDEKİLER

İspanyol devi Real Madrid, La Liga'da şampiyonluğa yürümeye devam ediyor. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, 30. hafta mücadelesinde Santiago Bernabeu'da Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup etmeyi başardı.


RODRYGO RESİTALİ

Real Madrid'e şampiyonluk yolunda galibiyeti getiren gollerin ikisini de Rodrygo kaydetti. Brezilyalı forvet ilk yarıda 8. dakikada, ikinci devrede ise 73. dakikada ağları havalandırdı ve takımına 3 puanı kazandırdı.


RAKİPLERİ DE KAZANDI

Şampiyonluk yarışında Real Madrid'i takip eden iki takım da haftayı galibiyetle tamamladı. İkinci sıradaki Barcelona, evinde Las Palmas'ı 1-0 ile geçti. Üçüncü sırada bulunan Girona ise iç sahada Real Betis'i 3-2 mağlup etti.


ARDA GÜLER OYUNA ALINMADI

Real Madrid ile Athletic Bilbao arasında oynanan karşılaşmada Türk futbolseverlerin gözü yine Arda Güler'in üzerindeydi. Mücadeleye yedek başlayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, maçı yedek kulübesinde tamamlamak zorunda kaldı.


SIRADA ŞAMPİYONLAR LİGİ VAR

La Liga'da şampiyonluğa yürüyen Real Madrid, bu hafta sonunu boş geçecek ve dinlenecek. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri bir sonraki resmî maçında ise UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında 9 Nisan Salı gecesi Manchester City'yi konuk edecek.


BAYERN MÜNİH İDDİASI

Bu arada Arda Güler, İspanya'da gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İspanyol basınında yer alan haberlerde Bayern Münih'in yaz transfer döneminde 19 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti.


JET HIZIYLA RET

Arda Güler'den beklentisi büyük olan ve genç futbolcunun potansiyeline inanan Real Madrid ise bu teklifi hemen reddetti. Fanatik'in haberine göre Los Blancos, Arda'yı kiralama düşüncesini saklı tutsa da onu kesinlikle bonservisiyle göndermek istemiyor.


SOSYAL MEDYADA FENOMEN GİBİ

Arda Güler, Real Madrid için aslında sadece yüksek potansiyelli bir genç yetenekti. Ancak Türk futbolseverlerin 19 yaşındaki yıldıza olan inanılmaz ilgisi, Arda'yı takımda ön plana çıkardı. Sosyal medyada en fazla beğeniyi alan Arda Güler'i bu yüzden İspanyol basını da sürekli yakından takip ediyor.


BOMBA İDDİA: TARTIŞTILAR!

Öte yandan kulübü yakından takip eden Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Real Madrid - Athletic Bilbao maçının ardından hararetli anlar yaşandı. 'Maçtan sonra acil olarak bir araya gelen Güler ve Ancelotti kararı tartıştı' başlığı ile sunulan haberde şu ifadeler yer aldı:


'DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI'

"Arda Güler maçın ardından Ancelotti'yle konuştu ve takımdaki durumuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Türk oyuncu, Real Madrid'de fazla oynamıyor ve Bilbao maçın ardından Ancelotti ile, takımdaki durumu hakkında konuşmak istedi.


'SIRADAN BİR OYUNCU OLMAK İSTEMİYORUM!'

Arda, hocasına, 'Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum' dedi. Türk oyuncu neden bu kadar az dakika oynadığını anlamıyor ama İtalyan hocanın mesajı aynı: Sakin ol...


'SİNİR BOZUCU'

Arda Güler harika yeteneklere sahip bir futbolcu, Ancelotti ve Real Madrid'in sportif yönetimi de bunu biliyor. Ancak şu anda fiziği elit seviyede değil ve ona zarar veren şey de bu. Arda'ya göre ise çok fazla maç oynamaması ya da sadece maçların son dakikalarında oynaması sinir bozucu."