Fenerbahçe Süper Lig'den çekildi mi? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı oynanacak mı?

Fenerbahçe'de heyecan dorukta! Bugün yapılacak olan genel kurul toplantısı, kulübün geleceği adına belirleyici bir adım olacak. Taraftarlar, yöneticiler ve futbol camiasının tüm gözleri, kulübün kadersel kararlarını alacağı bu önemli toplantıya çevrildi. Peki, Fenerbahçe Süper Lig'den çekildi mi? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı oynanacak mı? İşte konu hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 02 Nisan 2024, 17:12 Güncelleme 02 Nisan 2024, 17:16
Fenerbahçe Süper Lig’den çekildi mi? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı oynanacak mı?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı, çoğunluk sağlanması durumunda bugün yapılıyor. Gündemde futbol faaliyetlerinin durdurulması ya da ligden çekilmesi gibi durumlar yer alıyor.



TARİHİ GENEL KURUL SAAT 17.00'DE BAŞLADI

Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek genel kurul toplantısı saat 17.00'de başladı. Olağanüstü genel kurul toplantısı, bugün çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Nisan'da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Genel kurula aidat borcu olmayan üyeler katılabilecek.

LİGDEN ÇEKİLME İHTİMALİ DE GÜNDEMDE

Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan sarı-lacivertli kulüp, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplanacak.

Başkan Ali Koç, üyelere zamanınızı geniş tutun diye seslenirken, toplantının sahura kadar sürebileceğini ifade etmişti. Bu toplantıya katılımın yüksek olması bekleniyor.

TAKIM, SÜPER KUPA MAÇINA ÇIKACAK MI, ÇIKMAYACAK MI?

Genel kurulda, Turkcell Süper Kupa ile ilgili kulübün tavrı da belli olacak. 7 Nisan'daki maçtan 4 gün sonra Olympiakos deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe maçın ertelenmesini talep etmiş ancak Galatasaray'ın olumsuz yanıtı sonrası TFF dev maçın planlandığı gibi Şanlıurfa'da aynı tarihte yapılacağını açıklamıştı.

Başkan Ali Koç da Divan Kurulu'nda taraftarlara "Lütfen 7 Nisan için bilet talebinde, seyahat organizasyonunda bulunmayın. 2 Nisan'ı bekleyin" çağrısında bulundu.

Burada da 2 seçenek ihtimaller dahilinde:

1- Fenerbahçe, 7 Nisan'da yapılacak Süper Kupa maçını protesto etmek için sahaya çıkmayacak.
2- Ya da sarı lacivertliler olası bir ceza-yaptırımdan kaçınmak için U19 takımı ile 7 Nisan'da sahadaki yerini alacak.