Trabzonspor'un 6 numarası Batista Mendy'den önemli açıklamalar! "Fransa’nın en iyilerinden daha iyi"

Mendy, “Trabzonspor tesisleri gerçekten çok modern. Fransa’nın en iyilerini kıskanmamıza gerek kalmayacak kadar iyi. Taraftarlar beni takdir ediyor, bu daha fazla motivasyon sağlıyor” dedi.

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 07:01 Güncelleme 31 Mart 2024, 07:05
Trabzonspor’un 6 numarası Batista Mendy’den önemli açıklamalar! Fransa’nın en iyilerinden daha iyi

İÇİNDEKİLER

PSG ve Dortmund gibi kulüpler görmesine rağmen Trabzonspor tesisleri için, "Dortmund'daki imkanlardan daha fazlasına sahip" açıklamasını yapan Meunier'den sonra Batista Mendy de tesislere övgü yağdırdı.

Mendy, "Tesisler gerçekten çok modern, Fransa'nın en iyilerini kıskanmamıza gerek kalmayacak kadar iyi" dedi.

Trabzonspor'un sezon başında Fransa Ligue 2 ekibi Angers'ten 4.4 milyon Euro'ya transfer ettiği Batista Mendy, Foot Mercato'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Mendy, Trabzon'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Türk halkı ve Trabzon halkı çok sıcakkanlı. Taraftarlar beni takdir ediyor, bu daha fazla motivasyon sağlıyor" dedi.

ORTAYA KARAKTER KOYUYORUM
Mendy ayrıca oyun tarzından bahsederek, "Teknik olarak rahat bir oyuncu olduğum için her zaman eleştirildim ancak pozisyonuma göre yeterince agresif değildim. Artık çok daha fazla kişilik ve karakterle oynamam, daha fazla ikili mücadele kazanmamı, daha fazla top kazanmamı ve daha da konsantre olmamı sağladı" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN