Weghorst vetosu: Beşiktaş teknik direktörü Hollandalı golcüye soğuk baktı

Aralık’ta seçime gidecek Beşiktaş’a Wout Weghorst’un menajerler aracılığıyla önerildiği, Rıza Çalımbay’ın Hollandalı golcüye soğuk baktığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2023 Güncelleme 20 Kasım 2023, 07:01
Weghorst vetosu: Beşiktaş teknik direktörü Hollandalı golcüye soğuk baktı

İÇİNDEKİLER

Çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş'ta seçim yaklaşırken, transfer iddiaları alevlenmeye başladı. Kartal'a eski golcüsü Wout Weghorst'un önerildiği ancak; bu önerinin karşılık bulmadığı öğrenildi.



ÇALIMBAY SOĞUK BAKTI
Görevde kalması halinde devre arası transfer döneminde yeni gelecek yönetimden 2 orta saha, 1 sol bek, 1 stoper ve 1 kanat oyuncusu talep etmeyi düşünen Çalımbay'ın, Wout Weghorst'u veto ettiği belirlendi. Deneyimli teknik adamın hem oyun planına uymadığı, hem de transferde önceliğin başka mevkilerde olması nedeniyle Weghorst'a yeşil ışık yakmadığı gelen haberler arasında. Öte yandan Beşiktaş teknik patronunun, kendi portföyündeki isimlerle ilgili çalışmasının da sürdüğü öğrenildi.



KARTAL'DA İZ BIRAKTI
2022-23 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık oynayan 31 yaşındaki Weghorst, 18 maçta 9 gol, 4 asist yapmıştı. Golcü oyuncu, daha sonra Manchester United'a gitse de Ada'da beklentilerin altında kaldı. Bonservisi Burnley'de olan Weghorst, şu anda Alman ekibi Hoffenheim'da kiralık oynuyor.

WOUT DÖNMEYE SICAK
Beşiktaş'a dönmek istediği belirtilen Weghorst, Hoffenheim'da bu sezon 11 maçta 3 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN