Fenerbahçe'den Galatasaray'ın eski yıldızına sürpriz teklif! Aslan'dan Sevilla'ya 13 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu...

Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde Galatasaray’ın eski yıldızı için teklif yapacağı iddia edildi. 27 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Marcao, geçen yıl Galatasaray'dan Sevilla'ya 13 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2023 Güncelleme 18 Kasım 2023, 06:59
Fenerbahçe’den Galatasaray’ın eski yıldızına sürpriz teklif! Aslan’dan Sevilla’ya 13 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe stoper bölgesinde üst üste yaşanan sakatlıklar sonrasında ocak ayında transfer yapma kararı aldı. Sarı- Lacivertliler, devre arasında kaliteli bir stoperi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Kanarya'nın birçok yıldız isimle görüşmeler yaptığı öğrenilirken ortaya atılan bir iddia ise gündemi sarstı.

13 MİLYON EURO'YA ALINDI
Kanarya'nın Galatasaray'ın eski stoperi Marcao'yu listesine eklediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in Sevilla'da sakatlıklardan kurtulamayan Brezilyalı oyuncu ile ilgili detaylı sağlık raporu isteyeceği belirtildi. 27 yaşındaki yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. Marcao, geçen yıl Galatasaray'dan Sevilla'ya 13 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

17 MAÇ KAÇIRDI
Bu sezon sakatlığı dolayısıyla hiçbir maçta forma giyemeyen Marcao, 17 maç kaçırdı. Çok fazla sakatlık yaşayan Brezilyalı stoper Marcao'nun durumu düşündürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN