Rotayı ülkesine çevirdi! Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic Ocak ayında takımdan ayrılabilir

Ante Rebic ülkesinin iki güçlü takımı Hajduk ile Dinamo Zagreb’e de önerildi. 2 kulüp de teklife hayır demedi. Ancak Rebic’in yıllık 2 milyon Euro olan ücreti sorun oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2023 Güncelleme 05 Kasım 2023, 07:01
Rotayı ülkesine çevirdi! Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic Ocak ayında takımdan ayrılabilir

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın ocak ayı transfer döneminde elden takımdan göndermek istediği Ante Rebic'e 2 talip çıktı. Ancak oyuncunun yüksek maaşı biraz problem oluşturuyor.

Rebic'in Beşiktaş'tan yıllık kazancı 2 milyon Euro. Hırvat oyuncunun ülkesinin iki güçlü takımı Hajduk ile Dinamo Zagreb'e de önerildiği öğrenildi. Gelen ilk bilgiler ise iki takımın da Hırvat oyuncu için kiralama bedeli ya da bonservis ödemek istemediği yönünde.

Ancak iki ekip de Rebic'e hayır demedi. Sadece Hırvat yıldızın maaşının yüzde 20'sini karşılamaya hazırlar. Rebic'e yılda 2 milyon Euro veren Beşiktaş bu tekliflerden birisini kabul etse bile 1.6 milyon Euro daha ödemeye devam edecek. Ancak pazarlıklarla Beşiktaş'ın bu payı daha yükseğe çıkarma şansının yüksek olduğu ifade ediliyor. En yüksek ihtimalin ise Rebic'in sezon sonuna kadar ya da 1.5 yıllığına bu iki kulüpten birisine kiralanması olduğu da belirtiliyor.

SKORA HİÇ KATKISI YOK
Ligde ve Avrupa'da 9 kez Beşiktaş forması geyen Ante Rebic, gol ve asiste imza atamadı. Beklentilerin çok altında kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN