Kara Kartal'ın bir numaralı ismi Ahmet Nur Çebi'den seçim öncesi mesaj: Beşiktaş için kendimi yakarım

Antep’teki okul açılışında konuşan Ahmet Nur Çebi adaylık süreci için, “Kesin kararımı henüz vermedim. Aday olmamı isteyenler, ‘Bizi bırakma ’ diyorlar. Beşiktaş için kendimi yakarım. Konu aileme sıçrarsa düşünürüm” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2023 Güncelleme 04 Kasım 2023, 07:01
Kara Kartal’ın bir numaralı ismi Ahmet Nur Çebi’den seçim öncesi mesaj: Beşiktaş için kendimi yakarım

İÇİNDEKİLER

3 Aralık'taki seçim öncesi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeniden aday olup olmayacağı, eleştirilen transferler ve taraftarların tepkisi için konuştu.

BIRAKMA DİYORLAR
Siyah-Beyazlılar'ın 1 numaralı ismi, "Henüz net bir karar vermedim. 3 gündür aday olmamı isteyenlerce telefonum susmuyor. 'Bizi bırakma' diyorlar. Ama şahsi duygularla hareket etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. YAŞANILAN süreçte ailesine küfredilmesine üzüldüğünü belirten Çebi, "Gireceksem, kaybedeceğimi bilsem bile girerim. Beşiktaş için kendimi yakarım ama aileme sıçradığı zaman düşünürüm" şeklinde konuştu.

SAKATKEN ALMADIK
Transferlerin eleştirilmesine içerlediğini belirten Çebi, "Bütün transferler, Onana dahil hepsi onaylandı. Her futbolcu sakatlanabilir. Bailly ve Chamberlain de özel oyuncular" dedi.

GÜÇLÜ BİR KADRO İLE HAZIRIM
Yaklaşan seçim öncesinde Beşiktaş'ta başkan adayı olabileceği gündeme gelen Emre Kocadağ'dan adaylık konusunda bir açıklama geldi. Yayıncı kuruluşa konuşan Emre Kocadağ, 'hazırım' mesajı verdi. 3 Aralık'taki seçim öncesi Siyah-Beyazlı yönetici, "Ben hazırım. Güçlü bir yönetim ve güçlü bir kadro ile hazırım" diye konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ENERJİSİ BİTMİŞ!
Kara Kartal'da yönetim ile görüşerek görevinden ayrılan Şenol Güneş ile ilgili Ahmet Nur Çebi, flaş sözler söyledi. Çebi, "Şenol Güneş, 'Benim gitmem lazım, artık enerjim yok. Kaçan adam olmak istemiyorum ama gitmem lazım' dedi. Böyle diyen birine çok fazla şey söyleyemezsiniz. Burak Yılmaz, 4-5 aydır takımla çalışıyor. Rıza Çalımbay'ın oyuncularla daha mı fazla tecrübesi var? Yeni hoca getirmek yanlış olurdu" dedi.

15 GÜNE BİTER
Rakiplerinin de mutlaka takılacağını söyleyen Ahmet Nur Çebi, Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmesi için ise "15 güne iş biter" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN