Fenerbahçe yönetimi stoper transferi için düğmeye bastı! ABD'li oyuncu Miles Robinson'un şartları soruldu

Serdar Aziz, Djiku ve Becao’nun üst üste gelen sakatlıkları Fenerbahçe’yi stoper bölgesinde zor durumda bıraktı. Fener yönetimi 31 Aralık’ta sözleşmesi sona erecek olan ABD’li stoper Miles Robinson için harekete geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2023 Güncelleme 04 Kasım 2023, 07:01
Fenerbahçe yönetimi stoper transferi için düğmeye bastı! ABD’li oyuncu Miles Robinson’un şartları soruldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de stoperlerin üst üste gelen sakatlıklarının ardından yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Serdar Aziz, Djiku ve Becao'nun sakatlıklarının ardından Sarı- Lacivertli kurmayların MLS'te Atlanta United forması giyen Miles Robinson'u listesine aldıklarını ve şartlarını öğrenmek için harekete geçtikleri bildirildi.

3 AVRUPA KULÜBÜ DAHA İSTİYOR
31 Aralık 2023 tarihinde sözleşmesi sona erecek olması nedeniyle bonservis sorunu bulunmayan oyuncuyu Avrupa kulüplerinden isteyen tek takım Fenerbahçe değil. Miles Robinson'u PSV, Wolfsburg ve Mallorca kulüplerinin de ciddi şekilde istedikleri ifade ediliyor.

Bonservisi olmasa da güncel piyasa değeri 5 milyon Euro civarında olan Miles Robinson, sağlam ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Sağ ve sol stoper mevkilerinin her ikisinde de forma giyebilen ve hava toplarında da etkili olan 26 yaşındaki defans oyuncusu zaman zaman golle de buluşabilen bir isim.

AYAKLAR YERE BASSIN
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal kritik Trabzon maçı öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı yaptı. Son derece kritik bir maça çıkacak olduklarını söyleyen Kartal, "Basında ve sosyal medyada bizi favori gösteren yorumlara sakın takılıp kalmayın. Tüm enerjimizle sahada olmamız gerekiyor. Herkesin ayağı yere bassın. En küçük bir rehavetin sonu kötü olur" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN