Haji Wright sürprizi: Fenerbahçe Batshuayi takımdan ayrılırsa ABD'li yıldızı kadrosuna katacak

Fenerbahçe Yönetimi, İngiliz ekibi Coventry City’nin 25 yaşındaki golcüsü ile görüşme gerçekleştirdi. Haji Wright da teklife sıcak bakıyor. Öte yandan yaz transfer sezonunda adı F.Bahçe ile anılıyordu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2023 Güncelleme 25 Ekim 2023, 07:01
Haji Wright sürprizi: Fenerbahçe Batshuayi takımdan ayrılırsa ABD’li yıldızı kadrosuna katacak

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, Ocak ayında yapacağı transferler için şimdiden çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin devre arasında öncelikli hedefi iyi bir santrforu kadrosuna katmak.

Sarı-Lacivertliler, yaz transfer sezonunda transferi için uğraştığı Haji Wright için yeni bir hamle yapma kararı aldı. Bilindiği gibi ABD'li yıldız golcü Antalyaspor'dan Coventry City'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe Yönetimi'nin Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin devre arasında takımdan ayrılması durumunda Haji Wright'ı kadrosuna katmak için harekete geçeceği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ 2027'DE BİTİYOR
Sarı-Lacivertliler'in geçtiğimiz günlerde ABD'li golcünün menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı belirtildi. Championship Ligi ekiplerinden Coventry City'de bu sezon 12 karşılaşmada görev alan Haji Wright, 2 gol, 1 asist üretti. İngiliz ekibi Wright için yaz transfer sezonunda kasasından 9 milyon Euro çıkarmak zorunda kalmıştı. Yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

7 KEZ MİLLİ OLDU
Haji Wright, 7 kez ABD Milli Takım formasını giydi. Başarılı futbolcu bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırmayı başardı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN