Bursaspor’a Gölcük darbesi! Amatör takıma elendi…

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında 2. Lig ekibi Bursaspor, sahasında Bölgesel Amatör Lig'i ekibi Gölcükspor'a 2-1 mağlup oldu. İşte sizler için derlediğimiz 11 Ekim tarihli TAKVİM spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2023 Güncelleme 11 Ekim 2023, 07:02
Bursaspor’a Gölcük darbesi! Amatör takıma elendi…

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında 2. Lig ekibi Bursaspor, sahasında Bölgesel Amatör Lig'i ekibi Gölcükspor'a 2-1 mağlup oldu. A Spor'dan yayınlanan maçta Gölcük'ün gollerini 22 ve 37'de Serbay Yağız attı. Timsah'ın tek sayısı 73'te Çağatay Yılmaz'dan geldi. Kupada diğer maçlarda ise Kırşehir evinde Şırnakspor'u 2-0, Kırklarelispor, Çorluspor'u 1-0 ve Isparta 32 Spor, Sincan Belediyespor'u 1-0'lık sonuçlarla eledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün 17 maç daha oynanacak.

KUPADA GÜNÜN PROGRAMI BUGÜN:
13.00 Z.Kömürspor-Plevne
13.00 Kastamonu-Sebat G.
13.00 Muşspor-K.Sinopspor
13.00 Eynesil Bel.-Erbaa
14.00 Arnavutköy B.-Silivri
14.00 Sapanca Genç.-T.Gücü
14.00 Serik Bel.-Arguvan
14.00 Sarıyer-Karabük İY.
14.00 Altınordu-M.Akif Ersoy
14.00 Etimesgut-Mardin 1969
14.00 Nazilli-Hacettepe
14.00 İnegöl-Kars 36/D.Bayazıt
14.00 Uşak-Aliağa 14.00 Menemen-Bursa Yıldırım
15.00 Diyarbekir-Tepecik
17.30 Denizli-Burhaniye
20.00 Afyonspor-Adana 1954



KONGREYE KADAR YILMAZ
Beşiktaş, Şenol Güneş sonrası geçici olarak teknik direktörlüğe getirilen Burak Yılmaz hakkında açıklama yaptı. Kulüp, antrenör Burak Yılmaz'ın Başkan Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımı Teknik Sorumlusu olarak devam edeceğini bildirdi.



ZAHA PİŞMAN OLURDU!
Galatasaray'ın yeni yıldızlarından Wilfried Zaha ile ilgili İngiltere'den çarpıcı bir açıklama geldi. Crystal Palace Başkanı Steve Parish, 30 yaşındaki Fildişili yıldız için, "Zaha, kulübümüz adına değerliydi. Burada kalsa Galatasaray'a gitmediğine belki de pişman olurdu" dedi. Zaha, G.Saray'da oynadığı 8 maçta 2 gol, 1 asist üretti.



ARDA'YA 15 MİLYONLUK ARABA
İspanyol devi Real Madrid takımı futbolcuları yeni araçlarını teslim aldı. Ünlü otomobil markası BMW, Arda Güler de dahil elektrikli modellerini Real Madridli futbolculara hediye etti. Real Madrid ile ünlü otomobil firması BMW arasında gerçekleşen sponsorluk anlaşmasında verilen arabanın Türkiye'deki değeri ise yaklaşık 15 milyon TL civarında. Arda Güler sakatlığı nedeniyle son açıklanan milli takım aday kadrosuna çağrılmamıştı. Bu arada Arda Güler'in milli ara sonrası takımla çalışacağı öğrenildi.


MİLLİLERDEN NEŞELİ ÇALIŞMA
Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 elemelerinde Hırvatistan ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sabah video görüntülerle, akşam sahada taktik çalışması yapıldı. Futbolcuların neşeli halleri dikkat çekti. Milliler bir hayli moralli gözüktü.

HAZARD KRAMPONLARI ASTI
Son olarak Real Madrid formasını giyen 32 yaşındaki Belçikalı futbolcu Eden Hazard, futbolu bıraktığını duyurdu. Hazard,"Bu harika yolculuğumda bana eşlik edenlere çok teşekkürler. Hepinizi özleyeceğim" diye konuştu.

MADDİ SIKINTI YAŞIYORUZ
Altay'lı Marco Paixao, "2020-2021 sezonundan ödenecek maaşlarım var. Bir ödeme planı oluşturduk. Hiçbir şeye saygı gösterilmedi. Eşim ve ben, para kazanmanın başka yollarını bulmaya çalışıyoruz" dedi.

MARKUS GİSDOL SAMSUN'DA
Samsunspor Alman Teknik Direktör Markus Gisdol ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. En son 2021-22 sezonunda Lokomotiv Moskova'yı çalıştıran Gisdol, bugün Antalya'daki kampta takımın başında olacak.

ABDÜLKERİM'E YAKIN TAKİP
Aslan'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı'ya Avrupa'dan ilgi sürüyor. Almanya, İtalya ve Fransa'dan bazı kulüp yetkililerinin, milli aradan sonraki Beşiktaş derbisini izlemeyi planladığı öğrenildi



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN