UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı: Türkiye ile İtalya’nın düzenleyeceği şampiyona en güzel Avrupa Şampiyonası olacaktır

EURO 2032 organizasyonu hakkında konuşan UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, “Türkiye ile İtalya’nın düzenleyeceği şampiyona, en güzel Avrupa Şampiyonası olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:01
UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı: Türkiye ile İtalya’nın düzenleyeceği şampiyona en güzel Avrupa Şampiyonası olacaktır

İÇİNDEKİLER

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye ile İtalya'nın ortak düzenleyeceği EURO 2032 hakkında konuştu.

Yardımcı, "Ev sahipliği adaylığı için son başvuru tarihi geçen sene sonunda bitti. EURO 2032 için Türkiye ve İtalya ortaklığından başka aday olmayacak. İki ülkenin ev sahipliğindeki turnuva en güzel Avrupa Şampiyonası olacaktır.

Harika bir organizasyon olacağını düşünüyorum" dedi. Her iki ülkede de aynı sayıda grup, son 16 turu, çeyrek ve yarı final maçı oynanacak. Yardımcı, "Ev sahibi şehirlerin belirlenmesi için aceleye gerek yok. Bunlar daha sonra açıklanır" açıklamasını yaptı.

ŞENES ERZİK'TEN TAM DESTEK
Ev sahiplerinin açıklanacağı tören için TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik de destek verdi. Erzik, ülkemizi temsilen İsviçre'ye giden delegasyonda yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN