Okan Buruk'un planı tuttu! Antalyaspor maçı sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur ile görüşen teknik direktörün "Artık bizi hiç kimse tutamaz" dediği öğrenildi

Antalyaspor maçı sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur ile görüşen Buruk’un, “Hedefimiz ikinci milli araya kadar kazanarak gitmekti. Bunu başardık. Takım yüzde 100’üne gelmeye başladı. Artık bizi hiç kimse tutamaz” dediği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:03
Okan Buruk’un planı tuttu! Antalyaspor maçı sonrası Dursun Özbek ve Erden Timur ile görüşen teknik direktörün Artık bizi hiç kimse tutamaz dediği öğrenildi

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-0 yenerek milli araya moralli giren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un karşılaşma sonrası Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Buruk'un yapılan görüşmede, "Şu ana kadarki planımız tıkır tıkır işledi. Hedefimiz milli araya kadar kazanarak gitmekti ve bunu da başardık" dediği öğrenildi.

GERÇEK G.SARAY'I GÖRECEKLER
Deneyimli teknik adamın görüşmede, "Takım da yüz de 100'üne gelmeye başladı. Gerçek Galatasaray'ı herkes görecek. Artık bizi kimse tutamaz" ifadelerini de kullandığı belirtildi.

Tecrübeli çalıştırıcının takımın form durumundan son derece memnun olduğu ve milli ara sonrası oynanacak Beşiktaş derbisinden de galibiyetle ayrılacaklarına inancının tam olduğunu belirttiği öğrenildi. Süper Lig'de 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray 22 puanla 2. sırada yer alıyor.

HEDEFE ULAŞILDI
İkinci milli araya karar kayıpsız gitmek isteyen Galatasaray, Antalya maçından galibiyetle ayrılarak bu hedefine ulaşmayı başardı. Aslan milli ara sonrası evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlayacak.



BİYONİK ADAM BOEY
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Fransız sağ bek Sacha Boey, istikrarıyla dikkat çekiyor... 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon ve bu sezon dikkate alındığında Galatasaray'ın oynadığı son 19 maçta da forma giydi. Yıldız futbolcu, söz konusu maçlarda gösterdiği performansla da taraftarlarından tam not aldı. Hücumda yaptığı bindirmelerle dikkat çeken Fransız futbolcu savunmada da atletizmi ile fark yaratıyor. Cimbom'un sözleşmesini uzatmak için görüşmelerde bulunduğu yetenekli futbolcu, performansıyla Avrupa takımlarının da radarında yer alıyor.

YİNE ALINMADI
Fransa Milli Takımı'nda defans oyuncularından üçü Kounde, Upamecano ve Saliba sakatlıkları nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı. Teknik direktör Didier Deschamps, bu isimlerin yerine Nice'ten Todibo, Chelsea'den Disasi ile Malo Gusto'yu kadroya dahil etti. Sacha Boey 'un yine kadroya çağrılmaması ise tepki topladı.

G.SARAY MAÇINDA KALEDE OLACAK
Aralık 2022'de geçirdiği kayak kazası nedeniyle ayağı kırılan Bayern Münih'in 37 yaşındaki kalecisi Manuel Neuer yaklaşık 10 aylık aranın ardından sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli eldivenle ilgili Bayern Münih Sportif Direktörü Chrishtoph Freund yaptığı açıklamada, "Neuer, ya Mainz ya da Galatasaray maçında kalede olacak" diye konuştu.

İNCE'NİN ACI GÜNÜ
Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce'nin annesi vefat etti. Cenaze töreine Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur da katıldı.

ASLAN'IN KORKU TÜNELİ
Milli ara sonrası 18 günde 5 maça çıkacak olan Galatasaray'ın fikstürü dikkati çekiyor. 21 Ekim'de evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek Cimbom, hemen sonrasında 24 Ekim'de Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta maçında Alman devi Bayern Münih'le kozlarını paylaşacak.

HEDEF EN AZ HASARLA ÇIKMAK
28 Ekim'de Çaykur Rizespor'a konuk olacak Sarı-Kırmızılı takım, 3 Kasım'da Kasımpa ile karşı karşıya gelecek. 8 Kasım'da Bayern Münih deplasmanına gidecek Aslan, 11 Kasım'da Hatayspor maçı ile zorlu fikstürü bitirmiş olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, zorlu süreci en az hasarla atlatmanın planlarını yapıyor.

ZIYECH BİLMECESİ
Aslan'ın Chelsea'den kadrosuna kattığı Hakim Ziyech, Galatasaray'ın İstanbulspor, Ankaragücü, Manchester United ve Antalya ile oynadığı maçlarda sakatlığı dolayısıyla forma giymemeşti. Yıldız futbolcunun Fas Milli Takımı'ndan davet alması ise kafaları karıştırdı. Teknik direktör Okan Buruk da Antalya maçı öncesi, "Hakim Ziyech kendini denedi. Ama Ayağında ufak ağrı var. Risk almak istemedik. Bu oyuncular üst üste maç temposuna alışık değil. Genel olarak sakatlık sorunu yok" demişti.


RIERA'NIN ROTASI BORDEAUX
Slovenya'da NK Celice takımını çalıştıran Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera'ya Fransa Ligue 2'de yer alan Bordeaux talip oldu. Celje'den yapılan açıklamada, "Bordeaux, Albert Riera'yı teknik direktör olarak görevlendirmek için kulübümüzle temasa geçti. Şu anda tazminat görüşmeleri sürüyor" ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN