Nenad Bjelica ile fesih için masaya oturacak! Hırvat teknik direktörün 1.6 milyon Euro alacağı bulunuyor

Trabzonspor yönetimi, yolların ayrılması kararı alınan Nenad Bjelica ile fesih için masaya oturacak. 1.6 milyon Euro alacağı bulunan Hırvat hoca ile uzlaşı sağlandıktan sonra, Abdullah Avcı açıklanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:01
Nenad Bjelica ile fesih için masaya oturacak! Hırvat teknik direktörün 1.6 milyon Euro alacağı bulunuyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona umutla başlayan ancak; Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile istediği sonuçları alamayan Trabzonspor yönetimi, bu ayrılığı resmiyete dökmek için gerekli adımları attı.

Ligdeki Adana Demirspor yenilgisinin ardından yolların ayrılması kararı alınan Bjelica ile avukatlar aracılığıyla fesih görüşmeleri başlasa da istenilen sonuç alınamadı.

Daha sonra, sezon sonuna kadar yılda 1 milyon 600 bin Euro alacağı bulunan Hırvat çalıştırıcıyla yüz yüze görüşme kararı alındı. Nenad Bjelica ile Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas sorumluluğunda fesih görüşmeleri için masaya oturulacak.

Tarafların uzlaşması durumunda ayrılık resmen duyurulacak ve daha sonra da yeni teknik direktör Abdullah Avcı'nın ismi kamuyouna açıklanacak.

12 PUAN TOPLADI
Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, 8 maçta 4 galibiyet ve 4 yenilgi aldı. Hırvat hoca, 1.50 puan ortalaması tutturdu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN