Fırtına'da değişim zamanı! Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı Trabzonspor'da 2.dönemine başlıyor

Camia, yeniden göreve gelecek olan Avcı’ya tam destek verdi. Taraftarlar, “En doğru tercih” dedi. Geçen sezon sürpriz bir ayrılık yaşayan Egemen Korkmaz'ın, Avcı ile birlikte Trabzonspor'da tekrar göreve döneceği konuşuluyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:01
Fırtına’da değişim zamanı! Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı Trabzonspor’da 2.dönemine başlıyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın görevden alınması için artık resmi açıklama bekleniyor.

8 hafta sonunda 12 puanda kalan Bordo-Mavililer zirvenin 12 puan gerisine düştü. Bjelica, Trabzon'un başında çıktığı 16 maçta 8 galibiyet, 8 yenilgi aldı.

Karadeniz Fırtınası'nda Hırvat teknik adamın yerine Abdullah Avcı göreve gelecek... 6 ay sonra yeniden takımın başına geçecek olan tecrübeli çalıştırıcıya camiadan da büyük destek geldi.

1.93 PUAN ORTALAMASI
Bordo-Mavililer'in ileri gelenleri, takımı 2 sezon önce şampiyon yapan Avcı'nın göreve getirilmesini en doğru karar olarak yorumladı. Taraftarlar da şampiyonluk yaşayan hocanın tekrar göreve gelecek olmasından oldukça memnun.

Trabzonspor ile 116 maça çıkan ve 1.93 puan ortalaması yakalayan Abdullah Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. 60 yaşındaki teknik adam, Trabzonspor ile 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa kazandı.

Geçen sezon sürpriz bir ayrılık yaşayan Egemen Korkmaz'ın, Avcı ile birlikte Trabzonspor'da tekrar göreve döneceği konuşuluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN