Fenerbahçe'nin oyuncularına talep her geçen gün artıyor! İtalyan devi Ferdi ve Szymanski'yi yakın markaja aldı

Daha önce Fenerbahçe’den Eljif Elmas ile Kim Min-Jae’yi transfer eden Napoli, şimdi de Ferdi ve Szymanski’nin peşinde. İtalyan kurmaylar, Kasımpaşa maçında iki ismi de izledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2023 Güncelleme 10 Ekim 2023, 07:01
Fenerbahçe’nin oyuncularına talep her geçen gün artıyor! İtalyan devi Ferdi ve Szymanski’yi yakın markaja aldı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ve Avrupa'da oynadığı 16 resmi maçın tamamını kazanan Fenerbahçe'nin yıldızlarına olan talep her geçen gün artıyor.

Fenerbahçe'de bu sezon ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski'ye talip çıkığı öğrenildi.

Daha önce Kanarya'dan Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi transfer eden Napoli'nin Ferdi Kadıoğlu ve Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski'yi yerinde takip ettiği kaydedildi. Napoli scoutlarının önceki akşam oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçını statta takip ettiği de gelen haberler arasında.

Bu sezon toplam 16 maça çıkan Szymanski, 8 gol, 4 asistlik katkı verdi. Ferdi Kadıoğlu ise tüm kulvarlarda çıktığı 12 maçta 1 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.

Ancak; Fenerbahçeli kurmaylar, şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarının konsantrasyonun bozulmaması için transfer spekülasyonlarının fazla artmasını da istemiyor.

Bu yüzden geçtiğimiz günlerde Szymanski'nin menajeri ile bir görüşme yapılmış ve sezon sonuna kadar tüm tekliflere kapalı oldukları iletilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN