Trabzonspor'un Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırılıyor! Fırtına’nın Abdullah Avcı’yı yarın açıklaması bekleniyor

Bjelica ile bugün yollarını ayıracak olan Fırtına’nın Abdullah Avcı’yı yarın açıklaması bekleniyor. Avcı, çarşamba günkü idmanda takımın başında olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Trabzonspor’un Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırılıyor! Fırtına’nın Abdullah Avcı’yı yarın açıklaması bekleniyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor yönetimi, Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica ile bugün resmi olarak yolları ayırmayı planlıyor.

Deneyimli teknik adam ile sözleşme feshi üzerinde görüşmelerin sürdüğü kaydedilirken ile 2 yıllık sözleşmesi bulunan ve 1.6 milyon Euro maaş kazanan Hırvat hocanın alacaklarının tamamanı istediği ifade ediliyor.

Öte yandan, Abdullah Avcı ile 2 yıllık kontrat konusunda anlaşma sağlayan yönetimin deneyimli teknik adamı yarın resmen açıklaması bekleniyor. Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun 23. haftası sonrası görevinden istifa eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, ayrılışı sonrası başka bir takımda görev almamıştı.

Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan ile iyi ilişkileri olan Avcı, böylelikle istifasının ardından 1 sene geçmeden yeniden Trabzonspor'da göreve başlayacak.

Trabzonspor'a 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa kazandıran deneyimli teknik adamın Çarşamba günü yapılacak antrenmanda takımın başında olması bekleniyor.

İLK YARDIMCISI KORKMAZ
Trabzonspor'un teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı Abdullah Avcı'nın birinci yardımcısının Egemen Korkmaz olacağı öğrenildi. Korkmaz'ın kısa süre içerisinde Trabzon'a gelip ön çalışma yapması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN