Davinson Sanchez’in başarılı performansı Kolombiya’da geniş yankı buldu! "Rüya gibi bir hafta geçirdi"

Tottenham’dan transfer edilen Davinson Sanchez’in başarılı performansı Kolombiya’da geniş yankı buldu. Kolombiya basını, “Galatasaray’a geldiği günden beri 3 gollük katkı sunan Sanchez, rüya gibi bir hafta geçirdi” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Davinson Sanchez’in başarılı performansı Kolombiya’da geniş yankı buldu! Rüya gibi bir hafta geçirdi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın bu sezon ses getiren transferlerinden biri olan Davinson Sanchez, Sarı-Kırmızılı takıma çabuk adapte oldu.

Ortaya koyduğu performansla futbol otoritelerinin ve Galatasaray taraftarlarının büyük beğenisini kazanan Sanchez, saha içindeki mücadelesi kadar skora olan katkısıyla da dikkatleri üstüne çekti.

Kolombiya basını, 27 yaşındaki savunma oyuncusunun Cimbom'daki performansını mercek altına aldı. Söz konusu haberde, "Davinson Sanchez için rüya gibi bir hafta geride kaldı. Manchester United ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında 2 asist yaptı.

Takımına hayat verdi. Antalyaspor maçında ise 1 gole imza attı. Galatasaray'da 3 gole katkıda bulunan Sanchez, Türkiye'de taraftarların büyük beğenisini kazandı" denildi. Davinson Sanchez, teknik direktör Okan Buruk'un da savunmadaki gözdesi durumunda.

UZUN VADELİ İMZA ATTI
Bonservisine 9.5 milyon Euro ödeneceği açıklanan ve 4+1 yıllık imza atan Sanchez, Galatasaray'da yıllık 3.2 milyon Euro kazanıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN