Burak Yılmaz 3 puanla başladı! Büyük kriz yaşayan Beşiktaş sahasında İstanbul engelini iki golle aştı

Şenol Güneş’in vedası ve seçim kararı ile sarsılan Kartal dün Aboubakar ve Ghezzal ile galibiyete ulaştı. Milli ara öncesi moral depolandı. İstanbulspor engelini iki golle geçmeyi başaran Beşiktaş'ın Süper Lig'de evindeki yenilmezlik serisi 18 maça çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Burak Yılmaz 3 puanla başladı! Büyük kriz yaşayan Beşiktaş sahasında İstanbul engelini iki golle aştı

İÇİNDEKİLER

Hafta içinde Konferans Ligi'nde 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş istifa etmiş, yönetim de olağanüstü seçim kararı almıştı.

Kaosun içinde İstanbulspor'u ağırlayan Beşiktaş maçı 2-0 kazanarak morallendi. 6. dakikada Beşiktaş öne geçti. Salih Uçan'ın pasıyla kontrol ettiği topu şık bir şekilde önüne alan Aboubakar, ceza sahası içi sağ çaprazdan dönerek yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. 58'de Loshaj'ın elle oynadığına hükmedip penaltı veren hakem Tugay Kaan Numanoğlu, VAR'dan pozisyonu izleyip iptal etti.

76'da Onur Bulut'un golü ofsaytta olduğu gerekçesiyle geçersiz sayıldı. 87. dakikada Muammer Sarıkaya ile girdiği ikili mücadelede Cenk Tosun'un yerde kalması üzerine hakem penaltı kararı verdi. 90. dakikada Ghezzal, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.



GALİBİYET REKORLA GELDİ!
Beşiktaş dün iki önemli rekora imza attı. Siyah-Beyazlılar bu sezon en fazla isabetli pas yaptığı (570) ve rakip ceza sahasında topla buluştuğu (39) maçı oynadı.

SERİSİ 18'E ÇIKTI
İstanbulspor engelini iki golle geçmeyi başaran Beşiktaş'ın Süper Lig'de evindeki yenilmezlik serisi 18 maça çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN