Beşiktaş, İstanbulspor’u Aboubakar ve Ghezzal ile yıktı! Burak Yılmaz galibiyet sonrası konuştu: "Şenol hocamıza armağan olsun"

Beşiktaş taraftarı döver de sever de. Onların kızgınlıklarının başımızın üstünde yeri var Galibiyeti Şenol Güneş’e armağan ediyoruz. Kazandık. Bir çiçekle bahar gelir mi? Bence gelmez.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Beşiktaş, İstanbulspor’u Aboubakar ve Ghezzal ile yıktı! Burak Yılmaz galibiyet sonrası konuştu:  Şenol hocamıza armağan olsun

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş'in istifası sonrasında dün oynanan İstanbulspor maçına Beşiktaş'ın başında çıkan Burak Yılmaz galibeyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray maçına 15 günümüz var. Gerekli şekilde hazırlanıp derbiye çıkacağız. Bugün otobüste Şenol Güneş'in yerine oturunca bazı şeyler kafama dank etti. Kötü oynadığımızı düşünmüyorm. Ancak yeter mi? Yetmez.

Eksiklerimiz çok iyi despit edip üzerine gitmemiz gerekiyor. Beşiktaş taraftarı döver de sever de. Onların kızgınlıklarının başımızın üstünde yeri var. Biz onlara sırt çeviremeyiz. Cenk'in kazandığımız penaltıyı Ghezzal'a bırakması çok önemli. Takımda herkes birbirine destek olmalı, kenetlenmeli. Galibiyet taraftarımıza ve Şenol hocamıza armağan olsun.

İzliyordur bizi şu anda bir yerde. Bu galibiyet Bugün kazandık. Bir çiçekle bahar gelir mi? Bence gelmez.



RASHICA SÜRE ALMADI
Beşiktaş'ın başında ilk maçına çıkan Burak Yılmaz'ın İstanbulspor karşısında Kosovalı kanat oyunucusu Milot Rashica'ya forma vermemesi dikkat çekti. Beşiktaş'ın Norwich City'den 5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Siyah-Beyazlı takımla şu ana kadar 6 Süper Lig maçına çıkıp 2 kez fileleri sarstı.

MUHTEŞEM GOLLERİN ADAMI!
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında konuk ettiği İstanbulspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar attığı golle dikkat çekti. Normal bir golü neredeyse olmayan yıldız futbolcu 6. dakikada ceza sahası içinde topu kontrol edip çatala yolladı.

Kamerunlu attığı nefis golle de taraftarlarını sevince boğdu. Golleriyle takımını sırtlamaya devam eden 31 yaşındaki futbolcu Trendyol Süper Lig'de dördüncü golünü kaydetti. Yıldız futbolcu Kayserispor, Adana Demirspor ve Konya'dan sonra İstanbul maçını da boş geçmedi.

AHMET NUR ÇEBİ MAÇA GELMEDİ
Lugano maçı sonrası taraftarların yoğun protestosuna maruz kalan Başkan Ahmet Nur Çebi, İstanbulspor maçına gelmedi. Taraftarlar da maç önü ve karşılaşma sırasında "Yeter artık Ahmet, Beşiktaş'ı terk et" tezahüratıyla Başkan Çebi'yi protesto etmeye devam etti.



BÖYLE PROTESTO GÖRÜLMEDİ!
Beşiktaş taraftarı, İstanbulspor maçında daha önce görülmemiş bir protestoya imza attı. Taraftarlar ilk beş dakika sırtlarını dönerek tezahürat yapmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi istifaya çağrıldı. Beşiktaşlı taraftarlar, İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasını tezahürat yapmadan geçirdi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasında tezahürat yapmama kararı almıştı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte tribünler sessizliğe büründü.

Taraftarlar, ilk dakikalarda sahaya sırtlarını dönerek takıma tepki gösterdiler. Sonrasında da Beşiktaş Yönetimi ve Başkan Ahmet Nur Çebi'yi istifaya davet ettiler. Bu arada karşılaşma öncesinde Siyah-Beyazlı futbolcular alkışlarla taraftarlara doğru yönelirken, tribünlerden tepki geldi ve futbolcular ıslıklarla protesto edildi. Tüpraş Stadyumu'ndaki mücadele öncesinde, "O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" şeklinde bir süre tempo tuttu.

TAYFUR İLK KEZ
Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl bu sezon ilk kez Beşiktaş formasını giydi. Tecrübeli futbolcu; Trabzonspor, Kayserispor ve Konyaspor maçlarında kadroya dahil edilmemişti. Tayfur, A. Demir maçında da statü gereği görev alamamıştı.

YILMAZ'DAN 3 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş'ın başında ilk kez sahaya çıkan Burak Yılmaz Lugano maçına göre kadroda 3 değişiklik yaptı. Savunmada Colley yerine Amartey'e şans veren Yılmaz Masuaku'nun yerine Zaynutdinov'u oynattı. Yılmaz Cenk'in yerine de Muleka'ya ilk 11'de görev verdi.

İKİ İSİM DEVAM EDEMEDİ
Beşiktaş'ta Fildişili stoperi Eric Bailly ve tecrübeli orta saha Salih Uçan yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN