Avrupa’da fırtına gibi esen Fenerbahçe Kasımpaşayı'da yıktı! 8'de8 yaptı...

Ligde ve Avrupa’da fırtına gibi esen Fenerbahçe dün de Dzeko ve Tadic (pen.) ile kazandı. Bu sezon 16. maçında 16. galibiyetini aldı. Lacivert-Beyazlılar, sadece tek isabetli şut çekti onu da Livakovic rahatlıkla çıkardı. Kasımpaşa'nın bu maçtaki gol beklentisinin 0,19'da kalması da dikkat çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2023 Güncelleme 09 Ekim 2023, 07:01
Avrupa’da fırtına gibi esen Fenerbahçe Kasımpaşayı’da yıktı! 8’de8 yaptı...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe durdurulamıyor. Hem Konferans Ligi'nde hem Süper Lig'de tüm maçlarını kazanan Sarı-Lacivertliler, galibiyet serisine Kasımpaşa'yı da ekledi. 6. dakikada sol kanattan İsmail Yüksek'in ortasına vuran Dzeko'nun şutu kaleciden döndü.

Meşin yuvarlak Bosnalı futbol- cuya çarparak ağlarla buluştu: 0-1. 38. dakika- da Tadic'in sert şutu auta gitti.

45'te Dzeko, ceza sahasına girer girmez Yasin Özcan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. 45+3. dakikada penaltı atışında topun başına geçen Tadic, kalecinin sağından topu filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 0-2. 90+1. dakikada Batshuayi kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kaçırdı.



ŞİPŞAK DZEKO
Kanarya'da Edin Dzeko fırtınası dinmiyor. 37 yaşındaki tecrübeli santrfor, Kasımpaşa karşısında 5. dakikanın 39. saniyesinde ağları sarstı ve bu sezon Fenerbahçe'nin deplasmandaki en erken golünü kaydetti.

Süper Lig'de 6, toplamda 8. golünü atan Bosnalı santrfor, 1 de penaltı kazandırıp yıldızlaştı.



DUSAN TADIC İYİCE ISINDI!
Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor ağlarını havalandırarak Süper Lig'deki ilk golünü atan Dusan Tadic, dün de penaltıdan fileleri sarsmayı başardı. 34 yaşındaki hücumcu, Şubat 2023'ten (Ajax formasıyla) bu yana ilk kez üst üste iki lig maçında gol sevinci yaşadı.

Sırp futbolcu, "Şampiyon olmak için çok çalışıyoruz" diye konuştu.



KANARYA YİNE GÖZ AÇTIRMADI!
Süper Lig'de son 4 maçta 12 gol atan Fenerbahçe, bu sürede kalesini kapatmayı başardı. Rakiplerine adeta göz açtırmayan Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa'ya karşı da hücum presi yüksek bir oyun sergiledi.

Lacivert-Beyazlılar, sadece tek isabetli şut çekti onu da Livakovic rahatlıkla çıkardı. Kasımpaşa'nın bu maçtaki gol beklentisinin 0,19'da kalması da dikkat çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN