Szymanski hakkında çıkan transfer dedikoduları Fenerbahçe Yönetimi'ni rahatsız etti

Szymanski hakkında çıkan transfer dedikoduları Fenerbahçe Yönetimi’ni ranatsız etti. Polonyalı yıldızın menajeri Mariusz Piekarski ile görüşen Fenerli kurmaylar, “Başka kulüplerle görüşme yapılmasını istemiyoruz” ifadesini kullandılar.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Szymanski hakkında çıkan transfer dedikoduları Fenerbahçe Yönetimi’ni rahatsız etti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski hakkında çıkan transfer dedikoduları Fenerbahçe Yönetimi'ni ciddi şekilde rahatsız etti. Sarı-Lacivertli kurmayların Sebastian Szymanski'nin menajeri Mariusz Piekarski ile bir görüşme yaptığı ve bu tür haberlerden duyulan rahatsızlığın iletildiği öğrenildi.

Polonyalı yıldızın ismi son zamanlarda başta Liverpool olmak üzere birçok Avrupa kulübü ile birlikte anılmaya başlanmıştı. Sarı-Lacivertli yönetimin Mariusz Piekarski'ye "Sebastian Szymanski'nin performansından memnunuz. Bu sezon birçok alanda iddialız. Szymanski'nin kulübümüze yapacağı katkıları düşünerek aklının karşımasını, konsantrasyonunun eksilmesini istemiyoruz. Kendisini de satmayı düşünmüyoruz. Bu yüzden transfer iddialarının önüne geçilmesini istiyoruz. Ayrıca Szymanski adına başka kulüplerle görüşülmesini ise istemiyoruz" dediği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN