Bjelica ile yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor Avcı ile sözleşme yapacak!

Adana Demir yenilgisi sonrası toplanan yönetim kurulu Hırvat hoca ile devam etmeme kararı aldı. 2 sezon önce Bordo-Mavililer’i şampiyon yapan Abdullah Avcı ile 2 yıllık kontrat imzalanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2023 Güncelleme 08 Ekim 2023, 06:59
Bjelica ile yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor Avcı ile sözleşme yapacak!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Adana Demirspor deplasmanında aldığı mağlubiyet ve sergilediği kötü performans sonrası yönetim kurulunun bir durum değerlendirme toplantısı yaptığı öğrenildi. Bu toplantıda bir hoca değişiminin uygun olacağı kararı çıktı ve son noktayı koyması için Başkan Ertuğrul Doğan'a yönetim kurulu tam yetki verdiği belirtildi.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın da Nenad Bjelica ile sözleşme feshi için görüşme yaptığı verilecek tazminat konusunda anlaşma zemini aradığı ifade ediliyor. Ertuğrul Doğan'ın 48 saat içinde Hırvat hocanın sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. 2 sezon önce Trabzonspor'u şampiyon yapan Abdullah Avcı'yla 2 yıllık yeni sözleşme yapılacağı belirtiliyor.

ARTIK BARDAK TAŞTI
TAKVİM Yazarı Ulaş Özdemir olası Bjelica ayrılığı ve Abdullah Avcı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Özdemir, "Nenad Bjelica ile yolların ayrılması sürpriz olmaz. İdeal 11 konusunda çok büyük sıkıntılar var. Dün akşam alınan mağlubiyet bardağı taşıran son damla oldu. Benim tanıdığım Ertuğrul Doğan bu tur bir süreci kabul etmez. Adana'da yönetim kurulu bir toplantı yaptı ve hoca konusu için Başkan Ertuğrul Doğan'a tam yetki verdi. Yeni teknik direktör yerli olacak gibi duruyor" dedi.



YİNE MİLLİ ARADA GELMİŞTİ
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olması beklenen Abdullah Avcı ile ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Deneyimli çalıştırıcı Trabzonspor'daki ilk dönemine de 2020-2021 sezonunun 9. haftasında yine bir milli arada başlamıştı.

BERABERLİĞİ YOK
Trabzonspor'un ayrılık kararı aldığı Nenad Bjelica Bordo-Mavili takımın başanda 16 maça çıktı. Tecrübeli hoca söz konusu maçlarda 8 galibiyet, 8 mağlubiyet aldı. Hırvat hoca beraberlik yaşamadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN