Yaprak dökümü sürüyor! Süper Lig'de 7 haftada 7 teknik adamla yollar ayrıldı

Şenol Güneş’in istifasıyla 2023/24 sezonunda takımdan ayrılan teknik direktör sayısı 7’ye yükseldi. 4 takım yeni teknik direktörleriyle anlaşırken, Beşiktaş, İstanbulspor ve Samsunspor ise henüz yeni bir hoca ile anlaşma sağlayamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 07:03
Yaprak dökümü sürüyor! Süper Lig’de 7 haftada 7 teknik adamla yollar ayrıldı

İÇİNDEKİLER

İstedikleri sonuçları alamayan Süper Lig ekipleri, teknik direktörleriyle yollarını ayırmaya devam ediyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasıyla Trendyol Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 7. teknik direktör değişikliği yaşandı.

Başakşehir, Kayserispor, Gaziantep FK, İstanbulspor, Samsunspor ve MKE Ankaragücü'nün ardından Beşiktaş da teknik direktörü ile yol ayrımı yaşadı.

Böylece Siyah- Beyazlılar'da Şenol Güneş dönemi sona erdi. Bu sezon Süper Lig'de ilk olarak Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu takımdan ayrılmıştı. 4 takım yeni teknik direktörleriyle anlaşırken, Beşiktaş, İstanbulspor ve Samsunspor ise henüz yeni bir isimle anlaşma sağlamadı.

Süper Lig'de 2023-2024 sezonundaki teknik direktör değişiklikleri şöyle: Emre Belözoğlu (Başakşehir), Erdal Güneş (Gaziantep), Çağdaş Atan (Kayseri), Fatih Tekke (İstanbul), Hüseyin Eroğlu (Samsun), Tolunay Kafkas (Ankaragücü), Şenol Güneş (Beşiktaş).

KAFKAS YİNE TUTUNAMADI
U 21 Milli Takımımız'daki performansı eleştiri konusu olan Tolunay Kafkas, A.Gücü'nde de başarılı olamadı. Tecrübeli hoca, Galatasaray maçı sonrası gönderildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN