Şenol Güneş'in istifasının ardından teknik direktörlük koltuğuna 4 aday! Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba...

Beşiktaş’ta Şenol Güneş ile yaşanan ayrılık sonrası teknik direktörlük koltuğuna 4 aday çıktı. Güneş’in yardımcısı Burak Yılmaz’ın yanı sıra Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve İbrahim Üzülmez’in adı Kara Kartal’da hocalık için anılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 07:03
Şenol Güneş’in istifasının ardından teknik direktörlük koltuğuna 4 aday! Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba...

İÇİNDEKİLER

Sezona çalkantılı bir şekilde başlayan Beşiktaş'ta transfer döneminde alınan ve alınmayan futbolcuların yanı sıra sportif açıdan kötü sonuçların üst üste gelmesiyle Şenol Güneş dönemi kapandı.

Siyah- Beyazlılar'da Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olurken, ortaya 4 aday çıktı. Güneş'in yardımcılığını üstlenen Burak Yılmaz'ın yanı sıra kulübün unutulmaz kaptanlarından Rıza Çalımbay ve Feda döneminde de görev alan Samet Aybaba öne çıkan adaylar arasında.

Ayrıca yine Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen İbrahim Üzülmez'in adı da Kara Kartal ile anılıyor. Seçim kararı alan mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, yeniden seçilir ve devam ederse Burak Yılmaz'a soğuk bakıyor. Çebi'nin camiayı bilen isimlerden biriyle yola devam etmek istediği ve Rıza Çalımbay'a da sıcak baktığı öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN