Galatasaray'ın Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson'dan rest! Menajerine bomba istek: "Bana takım bul"

Galatasaray’ın yeni kontrat görüşmeleri yaptığı Victor Nelsson’un, Sanchez transferi sonrası yedek kaldığı gerekçesiyle menajerine “Ocak ayında bana takım bul” dediği iddia ediliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 07:16
Galatasaray’ın Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson’dan rest! Menajerine bomba istek: Bana takım bul

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in transfer edilmesinden sonra yedek kalan Danimarkalı yıldız Victor Nelsson'un takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Danimarkalı stoperin kulübeye çekilmekten dolayı mutsuz olduğu ve menajerine "Ocak ayında bana takım bul" dediği öne sürülüyor.

12 MAÇTA FORMA GİYDİ
Bu sezon Galatasaray formasıyla 12 resmi maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki Danimarkalı stoper söz konusu maçlarda skor katkısında bulunamadı.

Geçen sezon Galatasay'ın kazandığı şampiyonlukta savunmadaki partneri Abdülkerim Bardakcı ile birlikte büyük emeği olan yıldız futbolcunun adı transfer döneminde İngiliz ve İspanyol takımları ile anılmış, ancak takımda kalmıştı. Güncel verilere göre 19 milyon Euro değer biçilen savunma oyuncusunun Galatasaray ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

SON İKİ MAÇTA YEDEK KALDI
Süper Lig'de Başakşehir maçı öncesi kız arkadaşının doğum yapacak olması nedeniyle özel izinle ülkesine giden Nelsson A.Gücü ve Manchester United maçlarında yedek kalmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN