Ahmet Nur Çebi 'Seçim' dedi Şenol Güneş istifa etti!

Lugano hezimeti Beşiktaş’ta taşları yerinden oynattı. Şenol Güneş ile vedalaşan Ahmet Nur Çebi yönetimi, olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı Aralık’ta yönetimini güncelleyip yeniden aday olmayı düşünen Ahmet Nur Çebi’nin yanı sıra Hasan Arat ile Tevfik Yamantürk de başkanlık için yarışacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 07:03
Ahmet Nur Çebi ’Seçim’ dedi Şenol Güneş istifa etti!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, 2-0 önde olduğu Lugano maçını 3-2 kaybetti ve sonrasında Siyah-Beyazlılar'da olağanüstü saatler yaşandı. İstifa protestolarının yankılandığı mücadele sonrasında 4 saat toplantı yapan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Şenol Güneş ile yolları ayırıp, seçim kararı aldı.

GÜNEŞ VEDA ETTİ
Teknik direktör Şenol Güneş ile görüşme yapan Çebi yönetimi, deneyimli teknik adama kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu bildirdi ve karara saygı duyan Güneş ile dün itibarıyla yollar ayrıldı. Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Şenol Güneş'e kulübümüze olan katkıları nedeni ile teşekkür eder ve bundan sonraki kariyerinde de başarılar dileriz" denildi.

SEÇİM ARALIK AYINDA
Beşiktaş yönetimi, Güneş ile yaşanan ayrılığın ardından seçim kararını da duyurdu. Açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır" denildi. Seçim tarihi daha sonra basın toplantısıyla duyurulacak. Beşiktaş'ın şu anki başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yönetimini güncelleyerek göreve devam etmeyi düşündüğü öğrenildi. Çebi'nin dışında Hasan Arat ve Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün de aday olması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN