A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcıları belli oldu! Türk yardımcı Selçuk Şahin

Son dakika haberi! İtalyan Vincenzo Montella'nın A Milli Takım teknik direktörlüğü görevine getirilmesinin ardından, çalıştırıcının yardımcılıklarını yapacak isimler de belirlendi. A Milli Futbol Takımı'nın 2003 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda üçüncülüğü elde eden kadroda yer alan ve uzun yıllar Fenerbahçe'de top koşturan Selçuk Şahin, milli takımda yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 17:08 Güncelleme 06 Ekim 2023, 17:35
A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella’nın yardımcıları belli oldu! Türk yardımcı Selçuk Şahin

İÇİNDEKİLER

A Milli Futbol Takımı'nın başına geçen İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın ekibi belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre Vincenzo Montella'nın antrenörlük kariyerinin başlangıcından itibaren kendisiyle birlikte çalışan Daniele Russo'nun yanı sıra A Milli Futbol Takımı'nın 2003 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda üçüncülüğü elde eden kadroda yer alan Selçuk Şahin, milli takımda yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

A Milli Futbol Takımı'nın teknik heyetinde ise analiz antrenörü olarak Massimo Crivellaro ve Okan Aydıner, atletik performans antrenörü olarak da Pierpaolo Polino ve Vural Durmuş görev alacak. Adana Demirspor'dan Ozan Özerkan ile Eyüpspor'dan Emrah Karakovan ise milli maç dönemlerinde A Milli Futbol Takımı'nda kaleci antrenörü olarak görevlendirilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN