Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çarpıcı açıklamalar: "Yıldız transferi başarı getirmiyor"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Galatasaray ve Fenerbahçe önemli transferler yapmış olabilir ama yıldız transferi başarı getirmiyor. Biz bunu geçen sezon yaşadık. Şampiyonluk için farklı etkenler var” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2023 Güncelleme 05 Ekim 2023, 07:00
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Galatasaray ve Fenerbahçe’ye çarpıcı açıklamalar: Yıldız transferi başarı getirmiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, YouTube kanalı Asist Analiz'e konuk oldu ve önemli açıklamalar yaptı.

Doğan, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray çok değerli kulüpler. Fenerbahçe ve Galatasaray çok fazla yıldız oyuncu transferi yaptılar. Tebrik ediyorum. Ama geçen sene biz bu örneği gördük. Çok yıldız transferi yapmak başarıyı getirmiyor. O başarı sahadaki takımın duruşu, taraftarın tribündeki duruşu ve ekonomik koşullarla çok alakası var.

Biz sahada mücadele eden, yüreğini ortaya koyan bir takım oluşturmak istiyoruz. O takıma doğru bir gidişatın olduğunu da görüyoruz. Trabzonspor'un hedefi ve yeri her zaman zirvedir ve biz de bunun mücadelesini vereceğiz" ifadelerini kullandı. Devre arası transferi için çalışmaların başladığını belirten Doğan, "Scout ekibini yan ofise taşıdım.

Devre arasının ve önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyoruz. Kimler gidecek kimler gelecek bakıyoruz" dedi. Başkan Erdoğan, Abdullah Avcı'nın tekrar göreve gelip gelmeyeceği sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Abdullah Avcı Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden biri. Elbette böyle bir teknik adama her zaman kapılarımız açıktır. Ama şu anda hocamız Bjelica ve öyle bir gündemimiz yok"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN