TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Beşiktaş - Lugano maçında stadı terk etti! Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığı görüldü

Beşiktaş - Lugano maçını Tüpraş Stadyumu'nda takip eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kendisine yönelik protestoların ardından stadyumdan ayrıldı. Büyükekşi'nin yerinden kalkarken Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığı da görüldü. İşte yaşananlar ve o anlar...

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 21:00 Güncelleme 05 Ekim 2023, 22:13
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Beşiktaş - Lugano maçında stadı terk etti! Ahmet Nur Çebi’ye parmak salladığı görüldü

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş'ın Lugano'yu konuk ettiği karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Beşiktaşlı yöneticilerle protokol tribünden takip ediyordu.

Karşılaşma devam ederken siyah-beyazlı taraftarlar Başkan Mehmet Büyükekşi'nin aleyhine olumsuz tezahüratlarda bulundu. Siyah-beyazlı taraftarların ilk devrenin sonuna doğru uzun süre protesto etmesinin ardından Büyükekşi devre arası stattan ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş'ın Konferans Ligi'nde Lugano ile oynadığı maçı izlemek için Beşiktaş Tüpraş Stadyumuna geldi. Beşiktaş taraftarının Büyükekşi hakkında yaptığı tezahüratların ardından TFF Başkanı ilk 45 dakikanın bitmesiyle birlikte stadyumu terk etti. Büyükekşi'nin stadyumdan ayrılırken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye parmak salladığı görüldü.