Tek hedef 3 puan! Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Adana Demirspor’un en ince ayrıntısına kadar analiz ediyor!

Hırvat teknik adam, özellikle takım savunması üzerinde duruyor ve Adana Demirspor’un zayıf yönlerini oyuncularına anlatıyor. Bjelica'nın antrenmanları sık sık durdurup oyunculara uyarılarda bulunduğu ve özellikle de kısa paslarla savunmadan çıkılması konusunda ikazlarda bulunduğu ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2023 Güncelleme 04 Ekim 2023, 07:03
Tek hedef 3 puan! Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Adana Demirspor’un en ince ayrıntısına kadar analiz ediyor!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, cuma günü deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçıyla yatıp kalkıyor. Eleştirilen Hırvat teknik adam artık hata yapmak istemiyor. Bjelica, bu anlamda sahasındaki son iki maçı farklı skorlarla kazanan Güney ekibini çözmeye çalışıyor.

Her ayrıntıyı ezberlemeye çalışan Bjelica, yardımcılarıyla ve oyuncularıyla sık sık toplantılar yapıyor. Adana Demirspor'un son iki maçta Beşiktaş ve Alanyaspor'a karşı galip geldiği maçları izleyen Bjelica, antrenmanlarda buna göre oyun planı oluşturuyor.

Futbolcularına uygulamalı olarak rakibin zayıf yönlerini anlatan deneyimli teknik adam özellikle takım savunmasına dikkat çekiyor. Adana Demir'in kanatlardan hızlı ataklar geliştirdiğine dikkat çeken Bjelica, Mehmet Can ve Eren Elmalı'ya çok dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Bjelica'nın antrenmanları sık sık durdurup oyunculara uyarılarda bulunduğu ve özellikle de kısa paslarla savunmadan çıkılması konusunda ikazlarda bulunduğu ifade edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN