Fenerbahçe rakiplerine adeta hücum ettirmeyi unutturuyor! Ligde kalesinde sadece 3 gol gördü...

Fenerbahçe, savunmasıyla Avrupa’nın zirvesinde yer aldı. 7 maçta rakiplerinin toplam gol beklentisi 3.4 oldu. Bu rakamla Fenerbahçe Avrupa’da rakiplerini en az gol beklentisine sokan takım oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2023 Güncelleme 04 Ekim 2023, 07:03
Fenerbahçe rakiplerine adeta hücum ettirmeyi unutturuyor! Ligde kalesinde sadece 3 gol gördü...

İÇİNDEKİLER

Ligde kalesinde sadece 3 gol gören Fenerbahçe, Avrupa'nın 8 büyük liginde çok önemli bir istatistiki veride ilk sırada bulunuyor.

Sarı- Lacivertliler Süper Lig'de oynadığı 7 maçta rakiplerin toplam gol beklentisi 3.4 oldu. Bu rakamla Fenerbahçe Avrupa'da rakiplerini en az gol beklentisine sokan takım oldu.

Fenerbahçe oynadığı 7 maçta Gaziantep'ten 1, Antalyaspor'dan ise 2 gol yedi. Diğer 5 maçta ise kalesinde gol görmedi. Fenerbahçe'de rakiplerin toplam gol beklentisi 3.4 olurken, İtalyan ekibi Atalanta'da bu rakam 4, Sporting Lizbon'da 4.2, Bayirn Münih'de 4.5, Manchester City'de ise 5.2 oldu.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncularının ortaya koyduğu performans dışında rakip yarı sahada yaptığı pres ve top kapma becerisi de bu istatistiğin oluşmasında büyük rol oynadı. Tüm takımın savunma yapması defans oyuncularının da işini kolaylaştırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN