Trabzonspor Adana Demirspor ile kritik bir maça çıkacak! Hırvat teknik adam için de önemli bir sınav...

Trabzonspor puan durumunda kendisinden üstte bulunan Adana Demirspor ile kritik bir maça çıkacak. Son haftalarda çok fazla eleştirilen Hırvat teknik adam için de önemli bir sınav olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:02
Trabzonspor Adana Demirspor ile kritik bir maça çıkacak! Hırvat teknik adam için de önemli bir sınav...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Adana Demirspor maçı öncesi sıkı yönetim ilan edildi.

Deplasmanda 2-0'dan Hatayspor'a 3-2 mağlup olunmasının ardından son oynanan Pendikspor maçı kazanılsa da sahada ortaya koyulan futbol ağır şekilde eleştirilmişti. Geride kalan 7 haftada istediği oyun planını oturtmakta sıkıntılar yaşayan Teknik direktör Nenad Bjelica için Adana Demirspor maçı kritik bir sınav olacak.

Deplasmanda iç sahaya oranla daha kötü bir istatistiğe sahip olan Bjelica, ligde puan sıralamasında kendisinden üst konumda yer alan rakibi karşısında önemli bir galibiyet elde ederek hem tartışmalara son vermek hem de ligde bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Özellikle top Bordo-Mavili ekipteyken ortaya konacak olan performans kritik öneme sahip. Zira futbol otoriteleri top rakipteyken Trabzonspor'un kaptığı toplarla etkili olduğunu ancak set hücumunda Bordo-Mavili ekibin sıkıntılar yaşadıklarını ifade ediyorlar.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN