TAKVİM yazarı Oktay Derelioğlu Beşiktaş gündemini değerlendirdi! "Takımın acilen toparlanması gerekiyor"

Oktay Derelioğlu,“Güneş saha içine çözüm bulamadıkça değişik açıklamalar yapıyor. Yani Terzi kendi söküğünü dikemediğinde konuşmaya başlıyor” dedi. Yerli ve yabancılar arasındaki maaş dengesini yorumlayan Oktay Derelioğlu, "Yabancıların çoğu Euro, Türk oyuncuların da geneli TL ile maaş alıyor." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:08
TAKVİM yazarı Oktay Derelioğlu Beşiktaş gündemini değerlendirdi! Takımın acilen toparlanması gerekiyor

İÇİNDEKİLER

TAKVİM yazarı Oktay Derelioğlu, Beşiktaş'ın gündemini masaya yatırdı. Derelioğlu, "Şenol Güneş'in bir kere şükretmesi lazım böyle kötü bir dönemde Konyaspor'dan 3 puanı aldığı için. Rakibin kendi kalesine attığı gol ve kendi kendini eksik bırakmasıyla bir nevi hediye maçı oldu. Son zamanlarda Şenol Güneş huzursuz.

Devamlı maç saatlerine, maç programlarına, federasyon ve yayıncı kuruluşa yönelik açıklamaları takım içi dengeleri bozuyor. Bazı şeyleri içinizde düzeltmeniz gerekir. Sen iyi futbol oynadıkça taraftar sevinir. İyi bir takım görüntüsü verildiğinde eleştiriler azalır. Şenol Güneş'in daha çok buraya yönelmesi gerekir. Tecrübeli bir hoca neden bu kadar değişik açıklamalar yapar?

Çünkü terzi kendi söküğünü dikemediği zaman herhalde konuşmaya başlıyor. Güneş'in denge grafiğini iyi oturtması gerekiyor" ifadelerini kullandı. Derelioğlu, "Eğer iyi değilseniz o verimi veremiyorsanız eleştirilerin odağında olursunuz. Bu her takımda böyledir. Eleştirilerin kesilmesi için Beşiktaş'ın acilen taraftarı memnun edecek iyi futbolu oynaması lazım" diye konuştu.



HUZURSUZLUK YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM
Yerli ve yabancılar arasındaki maaş dengesini yorumlayan Oktay Derelioğlu, "Yabancıların çoğu Euro, Türk oyuncuların da geneli TL ile maaş alıyor. Bu durum takım içinde dengesizlik oluşturuyor ama, bir takımın ilk 11'inin yüzde 70'inin yabancılardan oluştuğu için huzursuzluk olacağını düşünmüyorum. Kendini kanıtlayan Türk oyuncu da Euro üzerinden anlaşma yapıyor" ifadesini kullandı.

SAHA İÇİNE ODAKLANMALI
Derelioğlu, "Beşiktaş'ın saha içine yönelmesi lazım. Açıklamalar, yorumlar saha dışına taştıkca takıma daha çok zarar verir. Bunu da önleyecek kişi başta yönetimdir, teknik kadrodur. En iyi cevap saha içinde verilir" dedi. (OKTAY DERELİOĞLU)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN