Galatasaray İngiliz ekibi Manchester United’a konuk olacak! İki takımında hedefi belli: Galibiyet elde etmek!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçında bugün İngiliz ekibi Manchester United’a konuk olacak. Cimbom, 22.00’de başlayacak maçta rakibini yenip gruptaki ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:02
Galatasaray İngiliz ekibi Manchester United’a konuk olacak! İki takımında hedefi belli: Galibiyet elde etmek!

İÇİNDEKİLER

Devler Ligi'nde A Grubu'ndaki ilk maçta Danimarka ekibi Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, bugün Premier Lig devi Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak.

Old Trafford Stadı'nda 22.00'de başlayacak ve Slovak hakem Ivan Kruzliak'ın yöneteceği karşılaşma Exxen'den yayınlanacak. Okan Buruk yönetimindeki temsilcimiz, sıkıntılı bir süreçten geçen ve ilk maçta Bayern Münih'e 4-3 kaybeden Manchester United'ı mağlup ederek gruptaki ilk zaferini tatmak istiyor.

Temsilcimizde Kazımcan Karataş, Hakim Ziyech ve UEFA listesinde yer almayan Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın, United'a karşı oynayamayacak. United'da da Jadon Sancho'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia ve Aaron Wan- Bissaka, forma giyemeyecek. Reguilon'un durumu belirsizliğini korurken, Antony'nin de maç eksiği nedeniyle maçta oynaması beklenmiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN