Rize önünde dev şov yapan Fenerbahçe zirveyi devraldı! Müthiş seri 14'e çıktı

3’te Szymanski ile perdeyi açan Fener 47’de İrfan’la skoru 2-0 yaptı. 65’de Dzeko, 75’te Tadic ve 90+3’te King’le 5-0’ı bulan Kanarya, ligde üst üste 7. kez kazandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2023 Güncelleme 02 Ekim 2023, 07:01
Rize önünde dev şov yapan Fenerbahçe zirveyi devraldı! Müthiş seri 14’e çıktı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe önüne geleni deviriyor... Sarı-Lacivertliler, konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Maça fırtına gibi giren ev sahibi, 3. dakikada öne geçti. Dzeko'nun sol tarafa uzun pasında topla buluşan Tadic, içeri çevirdi, Szymanski voleyi yapıştırdı: 1-0. 38'de Fred'in ceza sahası sağından pasında Dzeko topu ağlara yolladı fakat pozisyon öncesinde Osayi Samuel'in eliyle oynaması nedeniyle gol VAR'dan iptal edildi.

47'de Szymanski'nin soldan ortasında ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan İrfan Can Kahveci golü attı: 2-0. 62'de İrfan Can Kahveci, iki rakibinden sıyrıldıktan sonra Fred ile verkaç yaptı. İrfan'ın ara pasında Dzeko affetmedi: 3-0. 75'te King'in şutunda rakibine çarpan top altı pas üstünde Tadic'in önünde kaldı.

Topu kontrol eden Tadic, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 4-0. 84'te Mert Müldür'ün şutunu kaleci ayaklarıyla kornere çeldi. 90'da önce Tadic, sonra Umut Nayir'in şutunu Gökhan Akkan kurtard. 90+2'de Ferdi direğe takıldı. 90+3'te Mert Hakan Yandaş'ın ceza sahası içi sağ çaprazdan arka direğe ortasına King kafayı vurdu: 5-0.

NAPOLİ VE FİORENTİNA TAKİBE GELDİ
Szymanski'nin müthiş performansı Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Dün Napoli ve Fiorentina'nın gözlemcileri Polonyalı yıldızı stattan canlı olarak izledi. Liverpool'un da Szymanski için girişimlerde bulunabileceğine dair iddialar ortaya atılmıştı.

İRFAN'DAN 14 MAÇTA 7 GOL 5 ASİST
Sezona müthiş bir başlangıç yapan İrfan Can Kahveci dün de takımın en iyilerinden birisiydi. Önce skoru 2-0'a getiren golü atan yıldız futbolcu ardından da Dzeko'ya golü hazırladı. Bu sezon 14 resmi maçta 7 gol ve 5 asistle tam 12 gole direkt katkı veren İrfan Can Kahveci yine taraftarların büyük alkışını aldı. Milli futbolcu sahanın en çok koşan isimlerinden de birisiydi.

YAZMAYA DEVAM!
Fener'in süper yıldızı Szymanski gollerine devam etti. Polonyalı futbolcu dün perdeyi açtı ve bu sezon resmi maçlarda 7. golüne ulaştı. Szymanski'nin 4 de asisti var.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN