F.Bahçe maçı için flaş yorum! "Acilen önlem alınmalı"

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe sahasında Rizespor'u mağlup etti. Karşılaşmayı yerinden takip eden editörümüz Görkem Ağgündüz, sarı lacivertlilerin galibiyetini değerlendirirken hakem sorununa değindi. İşte Ağgündüz'ün o yorumları...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 13:13 Güncelleme 02 Ekim 2023, 13:13
F.Bahçe maçı için flaş yorum! Acilen önlem alınmalı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıllarda Onur Tuğrul'un Fenerbahçe'yi çok güzel anlatan bir cümlesi vardı: Ömür 'Fenerbahçe'yi hiç bu kadar kötü görmedim.' demekle ve sonraki maçta yanıldığını fark etmekle geçiyor.

Fenerbahçe maçı için flaş yorum! Acilen önlem alınmalı

Şimdilerde ise bunun tam tersini yaşıyoruz... Başakşehir maçında harika bir oyunla ilk 20 dakikada 3-0'ı yakalayan Fenerbahçe, sonrasında oyunu rolantiye almış ve maç sonunda 4-0'lık galibiyet elde etmişti. İstisnasız herkes, sezon başından bu yana en iyi Fenerbahçe'yi izlediklerini belirtmişti. Rizespor maçına da Başakşehir başlangıcı yapan sarı lacivertliler, henüz 2. dakikanın ilk saniyelerinde golü buldu. Bu dakikadan sonra ard arda gelişen ataklarla oyun yine tek kaleye dönerken, bulunan ikinci gol 5 dakikalık VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

Fenerbahçe maçı için flaş yorum! Acilen önlem alınmalı

Bu kararın tam devre sonunda alınması Fenerbahçe için moral bozar mı düşüncesi, ikinci yarının başında rafa kalktı. Son haftaların yıldızı İrfan Can Kahveci, 47'de takımı rahatlatırken sonrasında gözlerimizin pasını silerek Dzeko'nun farkı açmasını sağladı. Maçın son saniyesine kadar baskısını sürdüren Fenerbahçe, 5-0'lık skorla galip ayrıldı ancak bu skorun sevincini tam olarak yaşayamadı. Çünkü böylesine bir maçta bile hakem kararları maçın önüne geçmeyi başardı.

Fenerbahçe maçı için flaş yorum! Acilen önlem alınmalı

Samsunspor karşısında Fred'in attığı golü 'kural tanımaz' bir biçimde iptal eden VAR Hakan Ceylan, bu karşılaşmada da net 2 penaltı ve 1 golüne mani oldu Fenerbahçe'nin. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, her şeyimiz tammış gibi Süper Lig marşı çıkarmaya çalışsa da her hafta daha kötüye gitmeyi başaran hakemlere acil olarak bir önlem alınmalı.

Fenerbahçe maçı için flaş yorum! Acilen önlem alınmalı