Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Konyaspor maçı sonrası kritik açıklama: "Uyku düzenimiz bozuldu"

Şenol Güneş, “Üç puan için mutluyuz. Mutlu olmayanlar da vardır. Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum. Fikstür talebimiz karşılık görmedi. Uyku düzenimiz bozuldu” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2023 Güncelleme 02 Ekim 2023, 07:01
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten Konyaspor maçı sonrası kritik açıklama: Uyku düzenimiz bozuldu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. 3 puan için mutlu olduklarını söyleyen Güneş, yayıncı kuruluşa taraflı oldukları yönünde eleştiri yaptı.

Galibiyet hakkında konuşan Güneş, "Kazandığımız için mutluyuz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Her şeyi olumsuz olarak görmemek lazım.

Oyun ve skor üstünlüğümüz vardı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da eksiklerimiz vardı. Kazandığımız için rahatsız değiliz. Mutluyuz" dedi. Kartal'ın hocası sözlerine, "Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum. Bizim sıkıntılarımız var. Ama bu kadar üstümüze gelmeyin" şeklinde devam etti.

BUNLAR HER ZAMAN KONUŞULMAZ
Ayrıca deneyimli hoca, "Takım olarak elimizden geleni yaptık. Daha çok pozisyon bulmalıyız. İnsanlar bağlı olduğu pozisyonlara güvenmek ister. Ben yayıncı kuruluşa güvenmiyorum. 3 günde bir maç yapıyoruz.

Bizim şanssızlığımız diyelim. Fikstür için talebimiz kabul görmedi. Uyku düzeni, yorgunluk var. Ligde kaybettiğimiz maçların travması da vardı. Maçın başında yönetim istifa denildi. Bunlar her zaman konuşulmaz. Çünkü bizi olumsuz etkiliyor" dedi.



KARTAL BU KEZ KALEYİ KAPATTI
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Tümosan Konyaspor'u Uğurcan (k.k) ve Vincent Aboubakar'ın golleriyle 2-0 mağlup eden Beşiktaş Süper Lig'de kalesini 2 maç sonra gole kapadı. Siyah-Beyazlılar, 6. haftadaki Kayserispor ve 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor maçlarında kalesinde 5 gole engel olamamıştı. Siyah-Beyazlılarda dün savunmada görev yapan Amartey ve Colley de iyi görüntüsüyle rakibe fazla şans tanımadı.

BİZİM İÇİN FİNAL GİBİ BİR MAÇTI
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ın deplasmanda Konyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından Omar Colley açıklamalar yaptı. Galip geldiklerini için mutlu olduklarını anlatan Colley, "Bu 3 puan hepimiz için çok önemliydi.

Puan kaybettiğimiz maçlardan sonra zor zamanlar geçirdik. 3 puanı alabilmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu galibiyet önümüzdeki maçlar için bana ve arkadaşlarıma öz güven verecektir. Deplasmanda oynamak zor.

Futbolda bazen inişler bazen çıkışlar olur. Bizim için oyunu kontrol edebilmemiz önemli. Gol yemeden kazanmış olmak çok güzel. Performansım da iyiydi" dedi.

1 DAKİKADA KIRMIZI GÖRDÜ
Konyasporlu Oğulcan Ülgün, 55. dakikada Aboubakar'a yaptığı hareketle sarı kart gördü. Pozisyon sonrası topa vuran Oğulcan ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

MONTELLA MESAİDE
Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella dün de soluğu Konya'da aldı. Konyaspor-Beşiktaş maçını izleyen İtalyan hocanın sık sık not aldığı gözlendi.

BEŞİKTAŞ'TAN 'ŞİDDET' TEPKİSİ!
Beşiktaş Kulübü, Konya maçında taraftarlara bir polis memuru tarafından silah çekildiğini açıkladı. Açıklamada, "Taraftarımıza şiddet uygulanması kabul edilemez. Beşiktaş taraftarları, silah çekilecek bir taraftar değildir. Bu konuda daha hassas ve anlayışlı olunmasını bekliyoruz" denildi.

ARTIK TEK RAKİBİ BOBO!
Beşiktaş formasıyla 43 gole ulaşan ve Holosko'yu geçen Aboubakar, Bobo'dan (57) sonra en çok gol atan 2. yabancı oldu. Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar dün Konyaspor'a attığı golle Siyah-Beyazlı kulübün tarihine geçmeyi başardı. Beşiktaş formasıyla 43 gole ulaşan yıldız futbolcu, Slovak oyuncu Filip Holosko'yu (42) geride bırakarak Beşiktaş tarihinin Bobo'dan sonra (57) en çok gol atan ikinci yabancı oyuncusu oldu. Beşiktaş'ın hücumda her şeyi olan yıldız forvet ayrıca Süper Lig'de gol atma serisini de 3 maça çıkardı. Tecrübeli futbolcu Kayserispor, erteleme maçındaki Adana Demirspor'dan sonra Konyaspor maçını da boş geçmedi. Yıldız forvetin Bobo'yu geçip geçemeyeceği ise merak konusu.

GOLÜ ATTI BURUK'A KOŞTU
Aboubakar 63. dakikada attığı golün ardından kulübeye koştu. Kamerunlu golcü sevincini Burak Yılmaz'la paylaşarak kutladı.

KONYA'NIN PENALTI ISYANI
Konyaspor'un 54. dakikada sol taraftan kullandığı kornerde Calvo'nun kafa vuruşu Vincent Aboubakar'ın eline çarptı. Pozisyon sonrası maçın hakemi Arda Kardeşler'e itirazda bulundu ancak Kardeşler oyunu devam ettirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN