Kartal’ın zorlu sınavı: Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor'a konuk olacak!

Beşiktaş Süper Lig’in 7. haftasında bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Saat 19.00’da start alacak zorlu maçı Arda Kardeşler yönetecek. Kara Kartal, Konya deplasmanından 3 puanla ayrılıp yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2023 Güncelleme 01 Ekim 2023, 06:59
Kartal’ın zorlu sınavı: Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor’a konuk olacak!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bugün saat 19.00'da Konyaspor'a konuk olacak. Zorlu maçta Arda Kardeşler düdük çalacak. Siyah-Beyazlılar'da bu maç öncesinde sakatlıkları bulunan Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Gedson Fernandes, Ante Rebic ve Mert Günok forma giyemeyecek. Tayfur Bingöl ve Gökhan İnler de teknik heyetin kararıyla kadroya alınmadı. Üçüncü hafta erteleme maçında Adana Demirspor'a farklı mağlup olan Kara Kartal, Konya deplasmanından 3 puanla ayrılıp yeni bir çıkış yakalamak istiyor.



LUGANO KAZANDI
Beşiktaş, Konferans Ligi'nde perşembe günü Lugano'yu ağırlayacak. İsviçre ekibi, ligde deplasmanda karşılaştığı Winterthur'u 3-2 yendi. Lugano, 8 maçta 15 puan topladı.

KONYA İLE 45. RANDEVU
Beşiktaş ile Konyaspor, lig tarihinde bugüne kadar 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Siyah- Beyazlılar 24, Yeşil-Beyazlılar ise 6 galibiyet elde etti. 14 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Kara Kartal 82 gol atarken, kalesinde ise 43 gole engel olamadı. İki takım arasında geçen sezonun son haftasında Dolmabahçe'de oynanan maçta taraflar sahadan 3-3'lük beraberlik ile ayrılmıştı.



SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar bugünkü Konya maçında da takımının en önemli gol silahı olacak. Kayseri ve Adana Demir maçlarında gol atarak iyi bir çıkış yakalayan Aboubakar, Konya'yı da boş geçmeyip serisini devam ettirmeyi planlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN