İsmail Kartal tüm zamanını Fenerbahçe için harcıyor! Haftanın 3-4 günü Can Bartu Tesisleri'nde kalıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne kamp kurdu. 3-4 gün tesislerde kalıyor. Diğer günlerde de en az 15 saatini Samandıra’da geçiriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2023 Güncelleme 01 Ekim 2023, 07:20
İsmail Kartal tüm zamanını Fenerbahçe için harcıyor! Haftanın 3-4 günü Can Bartu Tesisleri’nde kalıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal kelimenin tam anlamıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne kamp kurdu. Başarılı teknik adamın haftanın 3 ya da 4 günü tesislerde kaldığı bildirilirken, diğer günlerde de çok geç saatlerde çıktığı ve günün en az 15 saatini tesislerde geçirdiği ifade edildi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın bu konuda ailesi ile bir konuşma yaptığı ve "Sizden affımı istiyorum. Bu sezon şampiyon olmamız lazım. Bunu da çok çalışarak başarabiliriz" dediği bildirildi.

KARŞILIĞINI ALIYOR...
İsmail Kartal'a Samandıra'da yardımcılarının da eşlik ettiği, sürekli olarak maç analizlerinin yapıldığı, maçlarda yapılan hataların tespit edildiği ve rakip takımların güçlü ve zayıf yönlerinin araştırıldığı belirtiliyor. İsmail Kartal da basın toplantılarında sık sık çok çalıştıklarını ifade ettiği biliniyor. İsmail Kartal bu çalışmanın karşılığını da fazlasıyla alıyor. Resmi maçlarda 13 maçın tamamını kazanan Fenerbahçe ligde ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam ediyor.



FENER'İN KONUĞU ÇAYKUR RİZESPOR
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta maçında bugün Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Bu sezon ligde oynadığı 6 maçı da kazanan 18 puan toplayan sarı-lacivertliler, teknik direktör İlhan Palut'la iyi bir çıkış yakalayan ve 11 puanla 4. sırada bulunun Çaykur Rizespor engelini de aşarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. F.Bahçe'de 2 eksik var. Sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.



CRESPO'DA MUTLU SON
Fenerbahçe, uzun süredir görüşmeler yaptığı Miguel Crespo ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı. İmzaların yakın zamanda atılması bekleniyor. Portekizli orta saha oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.



F.BAHÇE TAKTİK ÇALIŞTI
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışma taktik ağırlıklı olarak gerçekleşti. Antrenmanın ardından Sarı-Lacivertli futbolcular tesislerde kampa girdi.

BAŞARI SADECE SONUÇ DEĞİL HİKAYEDİR!
Fenerbahçe,"Başarı sadece bir sonuç değil. hikayedir" ifadeleriyle bir görüntü yayınladı. Görüntülerde İsmail Kartal'ın Szymanski'ye taktik verdiği görülüyor. Polonyalı futbolcunun da RAMS Başakşehir maçında İsmail Kartal'ın talimatlarına tam anlamıyla uyarak maça damga vurduğu görüldü.

KARTAL'DAN TAM MESAİ
Jesus'un ardından Fenerbahçe'nin başına geçen İsmail Kartal adeta tüm hayatını Sarı-Lacivertli kulübe adamış durumda.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN