Fenerbahçe sahasında Rizespor'u farklı mağlup etti!

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe sahasında Rizespor'u konuk etti. Sarı lacivertliler rakibini sahadan puansız gönderdi ve bu sezon üst üste 14. maçını da kazanmış oldu. İşte karşılaşmada yaşananlar...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2023, 14:54 Güncelleme 01 Ekim 2023, 18:10
Fenerbahçe sahasında Rizespor’u farklı mağlup etti!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan 7. hafta maçlarıyla devam etti. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe sahasında ligin flaş ekiplerinden Rizespor'u ağırladı. Kanarya; Szymanski, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Tadic ve King'in golleriyle sahadan 5-0 galip ayrıldı.

LİDER YENİDEN FENERBAHÇE
Süper Lig'de sezon başından itibaren kıyasıya bir mücadele yaşayan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın zirve yarışı da devam ediyor. Ankaragücü'nü yenen Galatasaray zirveye çıksa da maç eksiği bulunan Fenerbahçe, Rizespor maçının ardından liderliği yeniden ele geçirdi.

SERİ 14'E ÇIKTI
Sezon başından beri oynadığı tüm maçları kazanarak inanılmaz bir seri yakalayan Fenerbahçe, Rizespor'u da eli boş gönderdi.

Kanarya tüm kulvarlarda 14 maçının tamamını kazanırken, ligde de 7'de 7 yapmış oldu.

İRFAN CAN ŞOV YAPTI
Fenerbahçe'de sezonun ilk maçlarında taraftarın protesto ettiği İrfan Can Kahveci yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Son haftaların yıldız ismi Rizespor karşısında takımının 2. golünü atarken Dzeko'nun attığı golde de harika bir asist yaptı.

SZYMANSKI DURDURULAMIYOR
Henüz 3. dakikada Fenerbahçe'nin attığı ilk golün sahibi olan Szymanski durdurulamıyor. Yıldız futbolcu 7. maçında 5. golünü attı.

DZEKO SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Fenerbahçe'de son 2 maç ağları havalandıramayan Dzeko, Rizespor maçıyla şanssızlığını kırdı. Yıldız golcü, İrfan'ın asistinde harika bir son vuruşla topu ağlara gönderdi.

SIRADAKİ RAKİP TRNAVA
Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, perşembe akşamı Spartak Trnava'nın konuğu olacak. Kanarya gruptaki ilk maçında Nordsjaelland'ı yenmişti.

İLK 11'LER
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

Rizespor: Gökhan, Taha, Attila, Emirhan, Hojer, Mithat, Shelvey, Varesanovic, Sauer, Benhur, Minchev.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN